pondělí 27. března 2017

Drtič dřeva

GTM Professional má ve výrobě a vývoji drtičů dřeva mnohaletou zkušenost a řada GTS patří mezi nejlépe prodávané drtiče na mnoha trzích západní Evropy. K č včetně PHE a DPH. Jeho hlavní výhodou je lehká konstrukce, široká nožová lišta a přesně zaměření výrobku na dřevotřískové desky, které se proti masivu drtí s menším nárokem na potřebnou sílu a tak může být drtič osazen relativně malými motory a nemusí být osazen spodním kladívkovým drtičem. Tato dřevní štěpka lze využít pro topení, k mulčování dřevin a dále i do kompostů.


Drtič dřeva

Pokud bychom to chtěli k něčemu přirovnat, je to jakési elektrické struhadlo, jen samozřejmě s daleko větším výkonem. Sběrný koš o objemu l. Systém drcení prostřednictvím zubové hlavice. Ideální na kusy o maximálním průměru cm. Ochrana proti přetížení je samozřejmostí. Hecht 6Silent drtič větví je napájen z elektrické sítě o 230.


Zpracují větve o průměru až cm. GAZ S, vysoký výkon cca. Každý rok před zimou je potřeba důkladně připravit zahradu k zimnímu spánku.


Drtič dřeva

Listí ze stromu jste již dali na kompost, ale zbylo ještě mnoho zahradního odpadu po prostřihávání stromů, sestřihu živých plotů či keřů. Zde naleznete nejlepší modely benzínových drtičů: drtič dřeva K dispozici v obchodech za cenu od 50. Drtič zahradního odpadu kW.


Vytváření plánů je první věc, kterou je třeba udělat. V opačném případě se může přístroj zmást a nesprávně sestavit. Teprve potom můžete pokračovat v shromažďování celé struktury. Všechny pily by měly být instalovány na již připravenýchOsa.


Drtič dřeva

Jejich rozměry se musí vejít nožů. Zahradní drtiče , drtič větví štěpkovač. Kompaktní drtič dřeva s nízkou hlučností pro drcení větví do cm. Velmi rychle drtí jak zelený materiál, tak i. MUS-MAX drtiče a štěpkovače dřeva LOGO_MUS-MAX.


Když se musí přejet na další místo drcení, změna z pozice obsluhy drtiče do pozice řidiče je velmi. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič větví. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Důvodem pro většinu zákazníků je vynikající poměr mezi cenou, výkonem a kvalitou.


Stroje mají velmi promyšlený unikátní design. Robustní konstrukce drtiče. Díky motoru uloženému pod. Prodám štěpkovačku za traktor max. Tuto dřevní štěpku lze využít pro topení, k mulčování.


Pro štěpkovače Ra R8-u doporučujeme kardan min. W při 5min- trojúhelníkový profil ) nebo vyšší. Konstrukce našich strojů nevychyluje pracovní polohu o více jak 25st. Nemá totiž problém ani s větvemi většího průměru.


Hlavní kladem drtiče je především jeho velmi silný motor, který zajistí dostatečnou plynulost činnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.