středa 22. března 2017

Plastové potrubí vzduchotechnika

Potrubí Ventilaplast je stavebnicový systém potrubí a tvarovek, které se jednoduše skládají dohromady. Nepodléhá korozi, ma dlouhou životnost, snadno se spojuje, je plně kompatibilní se spiro potrubím, flexo potrubím, ventilátory a digestořemi. PLASTOVÝ VENTILAČNÍ SYSTÉJedná se o plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např.


Používá se pro odtah digestoře, pro vložení koupelnových ventilátorů a rozvodů s ventily. Kompletní nabídka vzduchovodů, plastové potrubí pro vzduchotechniku, potrubí k digestoři. Některé důležité informace o PLASTOVÉM POTRUBÍ najdete mezi ČLÁNKY v horní liště stránek, nebo klikni ZDE. Kategorie ED plastové potrubí obsahuje vzduchotechnické potrubí kruhové a hranaté.


Barva plastových kanálů je bílá. Ventilační potrubí plastové je ideální pro rekonstrukce bytových jednotek a koupelen či WC toalet. Plastové vzduchotechnické potrubí je vyrobeno z ABS plastu. Kruhové potrubí a tvarovky dodáváme v průměrec. SPIRO potrubí , VZT potrubí , ventilátorů, - e- vzduchotechnika.


Plastové potrubí vzduchotechnika

Nabídka je roztříděná (pozink, ohebné, plastové ) a můžete se, kliknutím výše na jednotlivé podkategorie, dostat na specifické produkty. Nově jsme pro Vás také inovovali. PVC hadice a mnohé další.


Varianty produktu Spojka kruhového plastového potrubí Ø 1mm s klapkou. Vhodné pro odvětrání bytů, rodinných domů, kanceláří, obchodů a provozoven. Je lehké - snadno se s ním manipuluje, zkrátit lze pilkou, spojuje se jako skládačka bez nýtů a vrutů.


Kvalitní potrubí a hadice pro rozvod vzduchu. Ideální potrubí i pro vedení ve špatně přístupných prostorech. Tepelná i hluková izolace. V naší nabídce je vzt potrubí plastové a tvarovky na spojování potrubí. Nabízíme široký sortiment vzduchotechniky - potrubí k digestoři, spiro potrubí , přechody, spojky, zpětné klapky, výpustě, větrací mřížky, revizní dvířka.


Slouží ke spojení čtyřhranného potrubí stejného rozměru. Využívá se v malých a středních prostorech. Vzt potrubí nabízíme za skvělé ceny.


Plastová vzduchotechnika z materiálu PPs se vyznačuje odolností proti korozi, dlouhou životností, nehořlavostí a vysokou chemickou odolností vůči agresivním vzdušninám. Značnou předností je nízká hmotnost, snadná manipulace a montáž, nízký odpor proudění a minimální hlučnost. Sortiment tvoří trubky, dále pak v široké řadě tvarovky, klapky, hlavice a další.


Systém plastového potrubí zahrnuje tři kruhové a tři čtyřhranné profily potrubí , které lze využít tam, kde je omezený prostor, jako jsou podhledy, prostory nad kuchyňskými linkami apod. Vitajte v overenom e-shope iVENTILATORY. V našej ponuke nájdete: ventilačné mriežky, okrúhle plastové vzduchovody a komponenty, hranaté plastové vzduchovody a komponenty, kovové vzduchovody (spiro), izolačné návleky, tlmiče hluku, príslušenstvo k vzduchovodom,kovové spojky,kovové kolená,redukcie. Prodáváme vzduchotechnické potrubí pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např.


Plastové potrubí vzduchotechnika

Přednsotí vzduchotechnického potrubí je nízká hmotnost a estetický vzhled. KRESLENÍ POTRUBÍ (PŮDORYSY A ŘEZY). Zde naleznete veškeré komponenty, které jsou potřebné ke kompletaci větracích systémů. Ať už se jedná o kovové či plastové potrubí ,. Potrubí plastové hranaté jsou určena pro montáž v malých a středních budovách jako jsou byty, kanceláře, kuchyně, toalety, spíže apod.


Stříšku lze zvenku nasadit VZT tvarovky (spojka, koleno, odbočka apod. ). Potrubí a jeho příslušenství, pračky vzduchu, zvlhčovače, chladiče, biofiltry a. Jako nejběžnější materiál používaný pro výrobu plastového VZT. UK - kruhové vzduchotechnické potrubí , CZ VZDUCHOTECHNIKA. Potrubní plastové ventilátory - v eshopu e-vetrani. V této kategorii najdete všechno, co je spjato se vzduchotechnikou. Záslepka na plastové potrubí.


Kruhové, hranaté potrubí , tvarovky všech velikostí a druhů. Specializujeme se na izolované potrubí pro zamezení kondenzace. Dodáme již zaizolované potrubí , nebo šablony izolace všech elementů k nalepení svépomocí. Vyrábíme zpětné klapky do kruhového potrubí.


Vzduchotěsné KZK, pachutěsné KPK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.