pondělí 24. dubna 2017

Danfoss termohlavice

Danfoss termohlavice

Jejich hlavním záměrem je ochránit zdraví našich zákazníků, jejich zaměstnanců i našich kolegů, zajistit bezpečný chod společnosti, zejména plynulého chodu dodávek a poskytnout podporu všem našim zákazníkům. Dá se rychle a snadno nainstalovat a bezdrátově připojit k řídicí jednotce CC. Díky zabudovanému displeji se radiátorová termostatická hlavice Connect používá intuitivně, snadno a umožňuje přesné nastavení. Dopřejte si luxus a pociťte kouzlo dálkově ovládaného vytápění. Danfoss Link startovací sada.


Získáte tak chytré radiátorové vytápění, kdy se bude topit jen ve vhodných, potřebných chvílích. Displej lze otáčet o 1stupňů, takže na něj. Jak vybrat hlavici pro radiátor? Do poradny Položit dotaz Přečíst si rádce Top 36. Hodnocení produktu:.


Tu si prečítajte Licenčnú zmluvu s konečným užívateľom a Odmietnutie zodpovednosti. Mark Felton Productions Recommended for you. Odšroubujte a sejměte ochrannou krytku z termostatického ventilu. Technické údaje v kombinácii s telesami ventilov RA zodpovedajú požiadavkám európskej normy EN 215-1. Na podsvíceném displeji umístěném v přední části vždy přehledně vidíte aktuální nastavenou teplotu.


Termohlavice ELEKTROBOCK HDpředstavuje kvalitně zpracovanou digitální hlavici s dobře provedeným a přehledným displejem. Díky výše zmíněnému atraktivnímu provedení samotného modelu i jeho displeje skvěle zapadne do interiéru a všechna data. Termostatická hlavice Honeywell Home Thera-Classic, do °C. Hlavice pre radiátory.


DANFOSS – termohlavice na radiator. M30xrozsah nastavení 8- 28C. Popis: Prodám termohlavice , zn. Digitální termohlavice ATV-1. Teplotu si na této hlavici se západkovým systémem zvládnete nastavit sami.


Na stupnici jsou umístěny dvě západky pro vymezení teploty. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Pokud se termostatický ventil otevírá, zvětšuje se průtok teplé vody radiátorem, čímž se zvyšuje množství tepla.


Tichá, jednoduchá na obsluhu i montáž. Nastavení topení v určitém čase díky časovým programům v řídící jednotce. Spolupráce se spínacími moduly pro ovládání režimů kotle. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Redukce z termohlavice M30x1. Cena produktu bez dopravy Skladem. Výrobek disponuje velkým nastavitelným displejem s praktickým podsvícením. Zabezpečovací zařízení.


Ovládací panel umožňuje nastavení následujících jazyků: čeština, maďarština, bulharština, polština, rumunštin a slovenština. Větší obrázek na MALL. SÍDLO SPOLEČNOSTI Herz, s. Někomu je příjemně v chladnějším prostředí, mnozí naopak nedají dopustit na příjemně vyhřátý domov.


Regulujte si teplotu podle vlastních preferencí. Pokud termostatická hlavice obsahuje i stupeň „0“, jedná se označení úplného uzavření ventilu, kdy nedochází k pronikání otopného média do tělesa. Po otočení hlavice na požadovaný stupeň dochází k udržování přidružené teploty, aniž by bylo potřeba ze strany uživatele dalších zásahů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.