pátek 21. dubna 2017

Obdelnikova vana 170x75

Obdélníková vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Na objednávku Běžná doba dodání dní.


Obdelnikova vana 170x75

Klasická obdélníková vana s rozměry 170xcm. Vanu je možné dovybavit masážním systémem. Vyzkoušejte náš jednoduchý konfigurátor: hm-vany-konfigurator. Vany Laguna Plus jsou vyrobeny ze značkového litého akrylátu PMMA o síle mm.


Díky tomu je materiál vany probarvený v celé své tloušťce, je plně. Zpět Dostupnost produktu na pr. Podpora k vaně Laguna NOH. Materiál je vysoce lesklý a tím pádem se na něm tolik nezachycují bakterie. Oproti jiným materiálům je také teplejší.


Obdelnikova vana 170x75

Rozměr vany 170xcm. Nutné použít vanový automat délky cm. Zboží ze stejné kategorie: P. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Zde se nacházíte: Heureka.


Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Akrylátová obdelníková vana 170xcm. Kontakty Podmínky používání. Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.


Back to products Next product. Squaro Edge vany z Quarylu zajistí pohodlné koupání a zároveň splňuje nejnáročnější požadavky na estetiku. Tato jedinečná kolekce má tak neobvyklou konstrukci, jež umožňuje okraje vany pouhých 12mm.


Není nic lepšího, než si po náročném dni odpočinout ve vaně. Je velká, pohodlná, s objemem 1nebo 1litrů vody. Je vyrobena ze 1 akrylátu s lesklým povrchem, který ulehčuje mytí a běžnou údržbu a má výborné tepelně-izolační vlastnosti. Vana CERSANIT CREA 170Xbílá.


Málokterému modelu se dostává tak rychlé popularity jako akrylátové vaně Linea. Kromě líbivého moderního tvaru s hranatějšími konturami nabízí oboustranné ležení, jehož komfort si můžete ještě více zdokonalit na míru zpracovaným podhlavníkem EX. Díky těmto vlastnostem a příznivé ceně bude jistě vyhovovat širokému spektru zákazníků.


Obdelníková vana EP KV 1x vč. Působí odlehčeně, svěže a navazuje na styl celého konceptu 10°. Ideálně kontrastuje s výrazným designem vodovodních baterií a dalších prvků naplňujících myšlenku naklonění či pootočení o 10°. Jsou vhodné zejména pro hromadnou bytovou výstavbu, zdravotnická zařízení, rekonstrukce bytových jader či obytných domů.


Existují tvary, které si již. Skladem, ihned k odběru ks. Charakteristický tvar oválu, příjemný sklon zádové části a kolmé stěny předurčují vanu pro všestranné použití, pro koupání i sprchování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.