pondělí 8. května 2017

Cerpadla cz

Kontakt: Miroslav Pospíšil, tel. Servis a výroba nových čerpadel v našem výrobním závodě probíhá i nadále. Děkujeme za pochopení. Předpokladem pro správnou funkci. Podpora zdravotně znevýhodněných občanů.


Zakázka pro Mondi Štětí. Prodloužená záruka na let. Platí na oběhová čerpadla WILO STRATOS MAXO a WILO YONOS MAXO zakoupená v našem eshopu. Internetový obchod E- CERPADLA. Welcome to ISH PUMPS OLOMOUC a. Sigma Olomouc concern, building on more than year old tradition of pump production.


Nabízíme kompletní sortiment ponorných čerpadel a domácích vodáren značky Alfapumpy ( kalová čerpadla, vibrační čerpadla Malyš, domácí vodárny, vřetenová čerpadla do vrtu ). Technické poradenství, návrhy čerpadel, závlah, úpraven vody. Využití dešťové vody. Přečerpávání splašků, tlaková kanalizace.


Cerpadla cz

Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější tepelné čerpadlo. Přesvědčte se, že topení tepelným čerpadlem je výhodnější než dřevem, uhlím, elektřinou nebo plynem. SIGMA a domácí vodárny Darling.


V nabídce zavlažovací technika, bazény, tlakové nádoby, ruční a elektrické nářadí. Nakupujte u profesionálů. Kalová čerpadla a míchadla na kejdu a digestát bioplynových stanic.


Cerpadla cz

Jsme český výrobce kalových čerpadel a míchadel pro homogenizaci a čerpání kalů. Kvalita a spolehlivost našich výrobků Vám přinese bezproblémový provoz a efektivný hospodaření. Rychlý servis čerpadel i míchadel a dodaní náhradních dílů do hodin. Nabízíme Vám špičková (nejen) sudová čerpadla od německého výrobce FLUX-GERÄTE GmbH. V nabídce máme sudová čerpadla, vřetenová čerpadla, membránová čerpadla, dynamická míchadla, průtokoměry, motory (komutátorové, AKU, bezuhlíkové, pneumatické, třífázové), ponorná odstředivá čerpadla a rozsáhlé příslušenství.


Katalog eshopů a internetových obchodů 4obchody. Komponenty pro čistírny odpadních vod - Rootova dmychadla, ponorná kalová čerpadla, biofiltry, kompresory, elektromagnetické ventily, solenoidové ventily. Obchodní zastoupení na území Čech a Slovenska firmy TNG - Air českého výrobce tepelných čerpadel. Rádi Vám zde nabídneme průmyslová čerpadla JESSBERGER sudová, vzduchomembránová, vřetenová sudová i horizontální, oběhová, odstředivá, s magnetickou spojkou a ruční pumpy do chemického a potravinářského průmyslu.


Samonasávací čerpadla (12). CZ svého nového pomocníka najdete. V naší nabídce jsou čerpadla na naftu a olej ve verzi s pumpou, nebo se samonasávacím mechanismem. Většina z nich je dodávána včetně hliníkové nebo plastové pistole a hadice. Nabízíme širokou škálu čerpadel renomovaných výrobců jako je Debem , OBL , Pulsafeeder , která dodáváme po celé České i Slovenské republice.


Vaše zaměstnance odborně proškolíme. Drenážní čerpadla jsou vhodná pro čerpání čisté a mírně zakalené vody. Nyní je doba úspor energií a nákladů na bydlení a je potřeba dobře zvážit výběr typu vytápění objektu.


Vzhledem k cenám energií letícím stále vzhůru je požadavkem každé domácnosti snížit náklady na vytápení na minimum. V této sekci naleznete kompletní sortiment - bazénová čerpadla. Námi prodávaná bazénová čerpadla Vám usnadní údržbu Vašeho bazénu. Na našem E-shopu najdete jak bazénová čerpadla pro menší nadzemní bazény, tak bazénová čerpadla pro velké zapuštěné bazény.


Vybírejte si Ponorná čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.