úterý 23. května 2017

Ejektor stojatý

Ejektor stojatý

Skládá se z vtokového hrdla s hnací tryskou, sacího koše a difusoru. Na vtokovém hrdle a difusoru jsou našroubovány spojky k připojení hadic. O ejektor stojatý ks, a hadicový (přejezdový) můstek.


Ejektor stojatý

Použitá technika PS stojatý ejektor , DA Avia 31. IPCHO, x kufřík PP, x nástavec na žebřík, x opasek SJ-1. Vystavil Naina v 1:47. Odeslat e-mailem BlogThis! Sdílet ve službě Twitter.


Já mám vrtáno průměr 1a vypažení 125mm. Hlavně také nevím jak velké by byly ztráty a jestli to vůbec je možné z 30m nějak efektivně čerpat. Požární ejektor stojatý. Dostupnost: 1-týdny. Ejektor požární - stojatý.


Požiarny ejektor stojatý so spätným ventilom Používa sa k čerpaniu vody z väčších hĺbok. Maximálny prietok prisávanej vody 4l. MPa, hmotnosť kg, rozmery - priemer 2mm, výška 5mm.


Materiál hliníková zliatina a nerezová oceľ. Skladá sa z vtokového hrdla s hnacou tryskou, sacieho koša a difúzor. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Nemůžete vyplnit toto pole.


Ejektor stojatý

Registrovat se do provizního pro. Popis: ejektor je proudové čerpadlo, kterého se používá k čerpání vody z větších hloubek než je nejvyšší možná sací výška čerpadel, nebo tam, kde není možno použít sací koš z důvodu malého ponoření koše (zatopení místnosti apod.). Jmenovitý tlak MPa.


Pracovní tlak MPa. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazn. Predám samonasavacie čerpadlo pentax AP2na 230v funkčné aj s ejektorom pre ťahanie vody z väčších hĺbok.


Ejektor stojatý

Jedná se o proudové ponorné čerpadlo pro čerpání vody pomocí vodního proudu z větších sacích výšek než metru, nebo pro čerpání vody ze zatopených nepřístupných prostorů. Pro práci ejektoru je tlaková vod. Pro připojení hadic je na vtokovém hrdle. Dodací lhůta: Na dotaz. EJEKTOR najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ležatý ejektor s nastaviteľným sklonom, najnižšia sacia výška. Slouží k čerpání vody z větších sacích výšek (- m).


Cena: 1000€ Cena bez DPH: 900€ Do. Nahoře: ejektor stojatý , dole: ejektor ležatý. Přívodní příslušenství Hákový klíč na spojky a šroubení Používá se k dotahování spojek a šroubení všech velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.