pátek 5. května 2017

Nádrže na dešťovou vodu cena

Nezapomeňte si také prohlédnout naši nabídku IBC. Dešťovou vodu lze použít na zalévání zahrady, mytí auta, splachování toalet nebo praní prádla. Nádrže uvedené v této kategorii jsou určené pro podzemní instalaci. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní.


Nádrže na dešťovou vodu cena

Naše samonosné jímky na dešťovou vodu není nutné obetonovávat a jejich instalace je tak velmi jednoduchá. Pokud si nevíte s výběrem nádrže rady, přečtěte si článek na našem blogu, ve kterém Vám poradíme, jak vybrat vhodnou nádrž na dešťovou vodu nebo nás neváhejte kontaktovat. Dodáváme zboží i při současné situaci ohledně karantény.


Naše firma prodává samonosné plastové nádrže na dešťovou vodu , retenční nádrže , jímky, dvoukomorové a tříkomorové septiky, okrasné sudy, vodoměrné šachty, tlakovou kanalizaci a další produkty určené pro hospodaření s dešťovou a odpadní vodou. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník.


Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa. Jedním z legislativních důvodů je povinnost pořízení nádrže na záchyt dešťové vody u novostavby. Zásobník na vodu umožní její následné používání různými způsoby.


Nádrže na vodu slouží k akumulaci dešťové nebo pitné vody. Dešťovou vodu můžeme používat například k závlaze zahrady nebo v domácnosti, pro splachování WC, praní v automatické pračce či umývání automobilu. Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Cena nádrže na dešťovou vodu je proměnlivá a závisí na jejím objemu, více se dozvíte v ceníku níže. Se svými dotazy neváhejte kontaktovat našeho odborníka (mailem nebo telefonicky) nebo použijte přiložený poptávkový formulář. Rádi Vám pomůžeme vybrat vhodné řešení. Výběr nádrže na dešťovou vodu a dalšího potřebného. Nabízíme vám plastové nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování vody ze střech domů.


Nádrže jsou vhodné pro zahrady a rodinné domy či chaty. Nedostatek srážek lze vynahradit sběrem dešťové vody ze střech. Podzemní nádrž na dešťovou vodu. Beze švů, vyrobená z jednoho kusu.


Včetně 2mm vysoké nástavby nádrže. Díky těmto dvěma vlastnostem jsou prakticky jediným vhodným řešením do míst s výskytem vysoké hladiny spodní vody bez použití betonování. Materiál, ze kterého jsou nádrže vyrobeny, je odolný vůči téměř všem chemikáliím je potravinářsky nezávadný. Montážní postup samonosné plastové nádrže 22. Dovezeme vám celý komplet jímky na dešťovou vodu včetně příslušenství přímo na místo dle vašeho uvážení.


Nádrže na dešťovou vodu cena

Odvíjet se bude od celkové vzdálenosti, již bude nezbytné urazit až na místo určení. Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat. Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Námi nabízené betonové nádrže na dešťovou vodu do země se vyznačují kompaktním provedením. Všechny díly do sebe dokonale zapadají a spolehnout se můžete na absolutní nepropustnost nádoby.


Kvalitní beton, jenž je jejím základem, dokáže bez problémů vydržet i několik desítek let bez jakýchkoli stop narušení povrchu. Navíc je součástí kompletu i ocelová. Umožňují akumulovat dešťovou vodu spadlou zejména na střechy rodinných domů či jiných obdobných staveb.


Nádrže na dešťovou vodu cena

Při použití vhodné techniky lze následně dešťovou vodu využívat pro zalévání zahrady, mytí auta, splachování toalety nebo praní prádla. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Využijte dešťovou vodu , která je zdarma, třeba k zavlažování zahrady.


Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.