pondělí 29. května 2017

Studnařství plzeň

Studnařství plzeň

Základem každé studny je čistota a to proto, že kdybychom neměli studnu řádně čistou, nemohli bychom vodu v ní vůbec používat a to ani jako užitkovou, natož pitnou. Dohodneme se s Vámi na cenovém limitu, který nepřekročíme a zároveň garantujeme plnou funkčnost vrtu. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Studnařství plzeň

Specializujeme se na čištění studní, opravy zborcených kamenných i skružených studní, čištění vrtů, opravy zhlaví, instalujeme čerpadla do vrtů a studní, napojujeme vodní zdroje na obytná zařízení, opravujeme ruční čerpadla. Vrtané studny se zárukou na vodu. Vypracujeme hydrogeologický posudek, určíme místo vrtu.


Legalizace zkušebních vrtů. Please leave this field empty. Partneři a reference. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Odborné čištění dezinfekce studní v Plzni a okolí.


Vždy platilo a platit bude, že nejlepší voda je z vlastní studně. Při stavbě rodinného domu nebo rekreační chaty je dobré přemýšlet, jak budete přivádět pitnou vodou. Vrtání a kopání studní v Plzni-město a okolí. Proč vybrat právě nás? Zanedbanou kopanou i vrtanou studnou ohrožujete především vlastní zdraví a také čerpadlo v ní.


Většina dříve kopaných studní bývá ve špatném technickém stavu, díky tomu se do nich z povrchu dostává mnoho organických nečistot, zejména zemina, listí i hlodavci. Provádíme čištění studní a drobné opravy studn. Cena vrtu: Pro stanovení ceny vrtu je důležité, aby místo prošel proutkař. Za určení místa vrtu účtujeme 80- Kč. Při realizaci díla naší firmou tuto částku odečteme z celkové ceny.


Západní Čechy,… Zobrazit více. Firma EKOVRTY - Daniel Molt poskytuje širokou škálu služeb v oboru studnařství. Zaměřujeme se zejména na vrtání studní, které jsou vhodné jako zdroj pitné tak i užitkové vody. Tyto studny disponují řadou výho které každý ocení. I během sucha vrtané studny zajišťují stálý přítok a rovněž vynikající kvalitu vody.


Vrt trvá pouze 1-dny. Naše studnařství nabízí kompletní služby od požadavku samotného vyhledání pramene a provedení průzkumného vrtu, až po požadavek zhotovení studny na klíč, kdy zajistíme a kompletně zrealizujeme studnu včetně veškeré. Další činností je stavební vrtání,… Zobrazit více. Domažlice - Bezděkovské Předměstí. Plzeň - Skvrňany Mapa.


Prohloubení kopaných studní vrtem. Studnařství HT s. ZEMĚVRTNÉ PRÁCE A STUDNAŘSTVÍ. Odpovědný řešitel hydrogeologie : Mgr. Hydrogeologie, geologické práce, sanace. Poskytujeme záruku minimálně let.


Postaráme se o vyčištění a regeneraci Vaší studny. Firemní stránky firmy František Šmejkal, která nabízí vše od vyhledání vodního zdroje, přes projektovou dokumentace i hydrogeologický průzkum, až po samotnou realizaci vrtané studny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.