úterý 27. června 2017

Betonové žumpy

Jednokomorové betonové žumpy. Sú vhodné všade tam, kde nie je možné odvádzať odpadovú vodu d. Navrhneme vám nejvhodnější řešení. Vodotěsnost Naše nádrže jsou zcela vodotěsné, o čem svědčí i naše certifikáty.


Betónové žumpy nevytlačí spodná voda. Vďaka vysokej pevnosti použitého materiálu umožňujú bezpečný a šetrný prejazd vozidiel pri použití prejazdovej dosky. Na rozdiel od plastových žúmp sú železobetónové žumpy odolné voči zemnému tlaku.


Nádrže sú certifikované. Za svoju vysokú kvalitu a tesnosť vďačia betónové žumpy použitiu špeciálnych prísad do betónu a vhodnej izolácii. Rozvážíme betonové žumpy po celé České Republice.


Pro více informací nás kontaktujte. Ponúkame Vám najvyššiu kvalitu výrobkov. Naša spoločnosť sa už viacero rokov špecializuje na predaj bezodtokových železobetónových nádrži s ich určením na žumpy , nádrži na močovku a hnojovicu aj zásobníkov na dažďovú vodu. Kompletná dodávka vrátane montáže.


Predaj a dovoz certifikovaných železo-betónových žúmp a nádrží. Montáž a osadenie žumpy zdarma. Ich využitie je však na Vás a Vašich potrebách. Je z nich možno urobiť tiež pivnicu, šachtu, či nádrž na dažďovú vodu.


Přejezdné ihned po zahrnutí. Ten vzniká při každém spláchnutí, po každém mytí nádobí či umytí v koupelně. Odpad zkrátka potřebuje své místo a my nabízíme levné a kvalitní řešení pro každého. Náš sortiment obsahuje širokou nabídku betonových žump, ale i dalších. Vyrábame a predávame certifikované betónové žumpy a dovezieme ich k vám kdekoľvek na celom Slovensku.


V cene je aj uloženie žumpy hydraulickým ramenom priamo do stavebnej jamy. Používame iba prvotriedny vystužený vodostavebný betón, vďaka čomu majú naše betónové žumpy dlhú životnosť a vysokú pevnosť. Jsme výrobce a dodavatel betonových septiků, žump a nádrží na močůvku, hnoje a rezervoárů dešťové vody. Dopravu zařídíme do 2-dní. Osazení betonové jímky.


Spolehlivý a pevný spoj mezi betonovou nádrží, betonovou deskou a komínkem je zajištěn odolným flexi lepidlem, které časem nepopraská a zajistí dlouhotrvající voděodolnost žumpy. V našej ponuke nájdete väčšie betónové žumpy vhodné k rodinným domom i menšie k chalupám – podľa potreby. Objem vyrábaných žúmp je m³, m³, m³, a od nového roku i betónové žumpy s objemom m³. BETÓNOVÉ ŽUMPY – ROZMERY A CENA: Máme akciu do 23.


Velikost betonové žumpy začíná na m³ objemu. Není ovšem problém volit celou škálu těchto uzavřených nádob. Podle čeho byste se při této nesnadné volbě měli orientovat? Především je zapotřebí brát v potaz počet uživatelů daného objektu a také míru vytváření odpadních vod.


Obecně se berou nádrže o velikosti cca až m³. Po vytvorení vtokového otvoru a pripojení odpadového potrubia stačí betónovú žumpu už iba obsypať zeminou (betónovanie nie je potrebné). Stavebná jama musí mať vyrovnané dno s jemným štrkovým posypom. Naša spoločnosť sa zaoberá už niekoľko rokov výrobou a následným predajom železobetónových nádrží (žúmp). Použivajú sa na zachytenie a akumuláciu odpadových vôd z objektov.


Betonové jímky, žumpy a septiky. Betón je pri zlievaní vibrovaný, čo zaručuje jeho tesnosť a pevnosť. Z vnútra je žumpa vystužená železnou armatúrou, zvonka je natretá asfaltovou hmotou s prídavkom IZOLBETU a ADW, ktorý dokonale tesní povrch žúmp. Ku všetkym našim žumpám dodávame platne certifikáty.


Betonové žumpy

Plastové žumpy sú modernou ekonomickou náhradou starších betónových žúmp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.