čtvrtek 22. června 2017

Elektrické průtokové ohřívače

Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Další výhodou průtokového ohřívače vody je krátká vzdálenost rozvodu potrubí a tedy nízké tepelné ztráty. Potřebujete poradit s výběrem vhodného elektrického průtokového ohřívače vody nebo.


V naší nabídce najdete průtokové ohřívače vody malé, ideální pro jedno odběrové místo. Pak výkonnější modelovou řadu - kompaktní ohřívače vody, vhodné pro dřez nebo sprchu a nejsilnější kategorii – komfortní průtokový ohřívač, který zajistí ohřev vody v celé bytové jednotce, nebo v koupelně s vanou. I přes relativně vysoký příkon některých typů.

PŘÍKONOVÉ VARIANTY: 3. W 400V kW 230V kW 400V kW 230V kW 400V 7. Tlakové i beztlaké, pro horní i dolní umístění. S výkonem - kW. Jsme jedničky v elektrickém ohřevu vody. Pokud nevíte jaký typ bojleru - ohřívače vody si vybrat, kontaktujte naši tachnickou podporu na tel. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


ELÍZ, DRAŽICE, Mediashop a dalších.

Ohřívače vody elektrické , průtokový. Jen skladem (125) Cena. Domů průtokové ohřívače vody - elektrické průtokové ohřívače vody. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Svůj ideální průtokový ohřívač vody můžete nalézt také v portfoliu další české značky.


Společnost MORA se zaměřuje především na výrobu kuchyňských spotřebičů, pořídit si u ní ale můžete také plynové či elektrické průtokové ohřívače vody. Ty vás nezklamou svou. Mezi hlavní výhody elektrických průtokových bojlerů patří zejména okamžitý přísun teplé vody, který není závislý jako v případě zásobníkových verzí na množství naakumulované vody, která po vyčerpání není k dispozici. Filtrace a úprava vody. Bojler Dražice To litrů TO5IN.


Rozměr (ŠxVxH) 26x35x2cm. Elektrický bojler o reálném objemu litrů. S mechanickým ovládáním. Umožňuje volbu z řady výkonů pro jednotlivá odběrová místa.


Je ekonomický a eliminuje. Svislá mont áž - 2l. Vodorovná montáž - 2l.

Certifikovaná kvalita. Technicky vysoce moderní konstrukce zajišťuje optimální provoz ohřívače na základě skutečného průtoku vody ohřívačem. Beztlakové elektrické průtokové ohřívače vody s vodovodní baterií mají tu výhodu, že zakoupíte jako komplet průtokový ohřívač i vodovodní baterii za velmi výhodnou cenu a nemusíte se již zabývat výběrem jednotlivých produktů. Vyznačují se tradičně jako všechny elektrické průtokové ohřívače vysokou úsporou elektrické energie a vody.


Vždy to bude řešení nabízející technickou vyspělost a energetickou úspornost třídy A. V případě zaslání ohřívače k opravě, neposílejte Českou poštou, která balíky nedoručuje, nechává je ležet na poště a nedává oznámení o uložení zásiky, mnohdy pošle i zpět, jako nevyzvednutý balík ! Většinu zboží zasíláme okamžitě. Tlaková nádoba elektrických bojlerů bývá nejčastěji vyrobena ze smaltované oceli, mědi nebo nerez oceli. Náhradní díly pro el.


Výrobce Model Objem ohřívače Dražice Tes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.