pátek 30. června 2017

Havarie vody usti nad labem

Tato havárie si vyžádala přerušení dodávky vody pro obyvatele sídlišť Severní Terasa, části sídliště Stříbrníky, Dobětice. Využijete pro získání informací a nahlášení poruch. Mobilní 622s vysokou kapacitou, bez dalších nákladů, hovory jsou nahrávány. I přes nepříznivou situaci spojenou s pandemií COVID oznamují Pražské vodovody a kanalizace svým odběratelům, že zajišťují bezpečné a plynulé dodávky pitné vody ve standardní kvalitě a není třeba mít jakékoli obavy.


Havarie vody usti nad labem

Střekova, kde ji zastihla zpráva z operačního střediska, kam na tísňovou linku telefonovala oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že ulicí Raisova se valí voda do ulice Varšavská a jedná se zřejmě o prasklé potrubí v bývalé Setuze. Poruchová služba voda kanalizace nonstop pro havárie vody a kanalizací. Najděte dodavatele pro téma pohotovost. Labem Havárie vody Dne 17.


Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Dagest, s. Ceny vodoinstalatérské práce, plynoinstalatérské práce, topenářské práce. Prověřené firmy na Pohotovost a havárie a recenze zakázek z vašeho okolí. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.