pátek 23. června 2017

Návrhy koupelen praha

Naši konzultanti jsou vám nadále k dispozici on-line. Sjednejte si on-line schůzku se svým SIKO konzultantem nebo nakupte v eshopu. Buďte sami svými architekty. Vytvořte si svůj projekt snů. Počítačové návrhy koupelen ve foto kvalitě.


Kvalitní a profesionální přístup ke klientům při řešení jejich požadavků. Velikou šíři sortimentu standardního, nadstandardního i luxusního a výbornou orientaci v něm. Koupelna se sprchovým koutem.


Ve starším rodinném domě vznikla po částečném vybourání původních příček prostorná koupelna se dvěma umyvadly a závěsným klozetem. Fotogalerie návrhů nabízí průřez tvorbou našich designérů, které navrhování koupelen prostě baví. Za sebou mají více než 6návrhů. Projděte si ukázky návrhů koupelen ve fotorealistické kvalitě. Do výsledného návrhu začleníme maximum z Vašich představ o Vaši nové koupelně a Vy si ještě před nákupem koupelnových obkladů a dlažby můžete vytvořit jasnou představu, jak bude Vaše koupelna ve.


D grafické návrhy koupelen. Proto vám poskytneme servis, který očekáváte. Pro inspiraci si můžete prohlédnout grafické návrhy a realizace renovace koupelen na našem webu. Samozřejmostí jsou osobní konzultace renovace koupelny přímo u vás doma a vypracování podrobné cenové nabídky rekonstrukce. Naši proškolení grafici vyladí finální design koupelny, který vychází z vámi zvoleného výběru sortimentu.


SENESI - koupelny, kuchyně, obklady a dlažby, sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory. Showroom Brno Showroom Praha Showroom Ostrava. Všechno koupelnové vybavení Akce Dlažba Obklad. Za spolupráce se zkušenými architekty provádíme také 3D vizualizace a návrhy koupelen. O nekompromisní kvalitě našich 3D vizualizací se můžete přesvědčit sami v galerii.


Designer Slavkov u Brna – další povedená koupelna v které převládá jednoduchost. Světle šedý obklad kombinovaný tmavě šedým obkladem je oživený světlým dř. Srdečně vás vítáme na stránkách exkluzivního koupelnového studia MARO. Propojením netradičního pojetí luxusního showroomu koupelen a nejlepších. V případě zájmu klienta rádi navrhneme interiér dle jeho přání přímo na míru.


Naši architekti a deignéři se specializují na návrhy koupelen a bytových jader, moderních kuchyní či interiérů celých bytů. Provádíme rekonstrukce panelákových koupelen , koupelen ve staré cihlové zástavbě, ale také v rodinných domech. Návrhy interiérů na míru. Kompletní rekonstrukci bytu si bez. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie. Grafické návrhy koupelen. Díky tomuto programu jsme Vám schopni nabídnout pohled do Vaší budoucí koupelny a společně můžeme vybrat zařizovací předměty, obklady a dlažbu. Obklady do koupelny s důrazem na kvalitu a design. Rekonstrukce koupelny, koupelen , bytového jádra Praha a okolí.


Naše firma se specializuje na rekonstrukce bytového jádra a koupelny, ale nabízíme i kompletní rekonstrukce bytů, rekonstrukce kuchyně, WC apod. Možnost provedení dodatečných úprav vybrané série obkladu, po vytvoření návrhu (změna skladby obkladu, změna barevného provedení v rámci vybrané série atd.). Navržení optimálního dispozičního řešení.


Prodej a montáž: obklady, dlažby do koupelny, umyvadla a zrcadla, koupelnový nábytek, vodovodní baterie, koupelnové doplňky, vany do koupelny, sprchové zástěny, sprchové kouty. Kvalitní návrhy koupelen , jak v panelovém bytě tak rodinném domě, se zaměřením na design a praktičnost. Poradíme vám, zda je vzhledem k rozměrům prostoru možné umístit sprchový kout , vanu či bidet, toaletní mísy, nebo dvouumyvadlo.


D konfigurátor koupelen. Stačí zadat tvar a rozměry koupelny, vybrat prvky – vanu, umyvadlo, sprchový kout atd. Rozmysleli jste si uspořádání prostoru nové koupelny?


Návrhy koupelen praha

Nevadí, bez problémů si v konfigurátoru upravíte původní návrh na nové. D návrh vaší nové koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.