středa 28. června 2017

Sprchová vanička 140x80

Praktické protiskluzové dno se postará o vaši bezpečnost. JIKA PURE Ocelová sprchová vanička mm ocel 140xčerná 2. Balení bez sifonu a nožiček. Sprchové vaničky) Hodnocení produktu:.


Extrémne nízka dizajnová obdĺžniková sprchovacia vanička z liateho mramoru s povrchovou.

Pod názvem IRENA se skrývá skup. Moderná sprchová vanička JIKA Cubito PURE, vhodná na inštaláciu do podlahy, výška iba cm. Variant s hladkým dnom, alebo s protišmykovou úpravou antislip. Na centralnom sklade ks. Späť Dostupnosť produktu na predajniach.


Chvíľku strpenia, načítame pre vás predajne. Povrch sprchovej vaničky je tvrdený polymér a zo spodnej časti sa náchádza ultra pevná mriežka. Polymér je plast, ktorý sa teplom dalej nedeformuje, to znamená že, sa netreba báť deformácie pri pôsobení vody.

Lahko sa osádza, pretože jej váha nevytláča materiál z pod seba vlastnou váhou. Vanička je ultra pevná a ľahká. Na objednávku Na objednávku. Obdelníková vanička z litého mramoru 140xcm.


Detail produktu Do obchodu. Bílá obdélníková vanička včetně sifonu. Alternativní produkty. SMC, obdĺžniková 140xvanička. SMC obdĺžniková 140xcm.


Využite našu akciu DOPRAVA ZDARMA po celej SR na tento tovar ! Nízka vanička z tvrdeného polyméru - samonosná, s antibakteriálnou úpravou povrchu. Dodávaná s plastovým sifónom A49CR, s chrómovou krytkou. Zboží za akční ceny, slevy. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


HÜPPE Purano je plochá sprchová vanička s decentním prohloubením a se sériově dodávanou protiskluzovou úpravou. HÜPPE EasyStep umožňuje přímé obložení okraje vaničky kachličkami.

Dno vaničky je pokryto protiskluzovou vrstvou. K vaničce je sifon zdarma. Součást balení: vanička z litého mramoru, krytka odpadu z litého mramoru, nožičky. KVS STORE KLIO sprchová vanička 160x80cm z liateho mramoru ultra tenka.


Varianta s hladkým dnem, nebo s protiskluzovou úpravou antislip. Spýtajte sa na produkt. Telefón (nepovinné) Zadajte v prípade, ak si želáte, aby sme Vás telefonicky kontaktovali.


Ultratenká sprchová vanička obdélníková Hard TOP bílá 140x. O přesném termínu dodání Vás budeme informovat. Obdélníková sprchová vanička FERDY II, od české společnosti HOPA s dlouholetou tradicí v prodeji koupelnového vybavení.


Keramická sprchová vanička nabízí prvotřídní vlastnosti ma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.