čtvrtek 20. července 2017

Akrylátové vaničky

Akrylátové vaničky

Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného sklolaminátem. Dno vaničky je vyztužené DTD deskou. Akrylát má velice hladký povrch s minimální možností uklouznutí, velmi dobře tlumí hluk dopadající vody a je stálobarevný.


Akrylátové vaničky Galaxy jsou extra mělké a jednoduše krásné. V nabídce také oblíbené akrylátové vaničky ve slim variantě. Nechýbajú umývadlá, sanitárna keramika (wc, bidety a keramické umývadlá), kúpeľňový nábytok, vodovodné batérie a široká škála kúpeľňových doplnkov. Všechny akrylátové vany a vaničky Polysan jsou vyráběny ze značkového akrylátu Lucite. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, vyrábí se akrylát Lucite litím.


Naše akrylátové sprchové vaničky se vyznačují špičkovou kvalitou použitých materiálů a precizností provedení, z tohoto důvodue dodáván produkt samonosná sprchová vanička. Zaujmou bezpochyby také svým moderním „mělkým“ designem, nejen velmi elegantním, ale i praktickým. Speciálně u sprchových vaniček také určitě oceníte nadstandardní zákaznický servis. Nabízíme sprchové vaničky mnoha rozměrů, tvarů, provedení i způsobu instalace.


Nabízíme modely akrylátové , ocelové (smaltované), keramické, ale i vaničky z litého mramoru. Dodáváme modely pro položení na podlahu, umístění na nožičky i pro zapuštění či obezdívku. V naší nabídce najdete akrylátové vaničky nízké, vysoké, zápustné, půlkruhové i čtvercové. Vyberte si pro sebe tu správnou sprchovou vaničku.


Tradiční sprchové vaničky v široké nabídce tvarů a velikostí. To, jakou máme koupelnu, o nás mnohé vypovídá. Jste asketickým modernistou a minimalismus je vaším druhým jm. Jsou vyrobeny ze stoprocentniho akrylátového polymeru špičkové kvality, který se velice snadno udržuje.


Antibakteriální povrch urychluje a usnadňuje čištění. Vestavnou akrylátovou vaničku Deep by JIKA o výšce mm lze snadno instalovat na podlahu. Montážní návod k instalaci naleznete v dokumentech ke stažení.


Sprchové vaničky sa vyrábajú z liateho mramoru, sanitárneho akrylátu a smaltovanej ocele. Veľkej obľube sa tešia sprchové vaničky z liateho mramoru. Nevýhodou tohto materiálu je náchylnosť na poškodenie chemikáliami. Výhodou je tvrdosť sprchovej vaničky z liateho mramoru.


Na druhú stranu, plastové sprchové vaničky sú odolné proti chemikáliám, ale môžu sa ľahko. Sprchová vanička z litého mramoru v bílé barvě o rozměru 80x80xcm. Rádius vaničky je R 550.


Balení včetně nožiček, bez sifonu. Akrylát je totiž materiál, který se při napouštění vany rychle zahřívá a zároveň udržuje t. Vybírat můžete vany obdélníkové, asymetrické, oválné, rohové a mnoho dalších. Díky širokému výběru splníme očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Zakupte si vany značek Santech, EU nebo Arttec.


Vylepšete svoji koupelnu o moderní sprchovou vaničkou z nabídky společnosti TEiKO. Oceníte především kvalitní zpracování a přitažlivý design našich výrobku. Pohodlné mělké sprchové vaničky , které jsou vysoké jen několik centimetrů snadno zpřístupní sprchový kout mladým i seniorům. Hlubší vaničky do sprchy nevyžadují žádné obezdění či zapuštění do podlahy koupelny.


Liaty mramor sa vyznačuje rovnosťou povrchu, pevnosťou. Maliarske štetky, Štetce, Valčeky, Maliarske sady, Vaničky , kelímky a mriežky, Držadlá a teleskopické tyče, Šnúry a značiace prášky, Zakrývacie fólie a papiere, Maliarske pásky, Oceľové kartáče, Špachtle, Ochranné pomôcky a doplnky, Maliarske vedrá a vaničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.