úterý 4. července 2017

Akumulační jímka

Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky, které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky, jímky na deštovou vodu, čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod. Plastová jímka (nádrž, žumpa, septik) na přání. Plastové jímky (plastové nádrže) rádi vystrojíme podle vašich představ na septiky, žumpy, akumulační jímky a zásobníky s výtlakem, jímky na pitnou vodu, neklademe meze na jejich vystrojení či tvary, rozměry.


Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme. Dvouplášťová jímka a její výhody Jímky k obetonování je nutné obsypat betonem až do úrovně stropní desky. Do otvorů v žebrech, se vloží betonářská ocel mm.


Vhodná do míst, kde hrozí větší statické zatížení (blízko silnice, domu). Vhodnou velikost jímky (užitečný objem) si můžete spočítat pomocí jednoduchého. K jímce obdržíte certifikát o vodotěsnosti dle evropských norem, prohlášení o shodě – slouží ke kolaudaci a dále montážní návod pro uložení jímky.


Akumulační jímka

Jímka je určena pro zakopání do země. Víko jímky je pochozí. Přečerpávací stanice ACS-2. Jímky, žumpy, nádrže na dešťovou vodu. Jímky se využívají především jako žumpy, ale díky kvalitní.


Samonosná kruhová plastová jímka slouží k zachycení znečištěných vod z objektů. Opatřena je kruhovým komínem s uzamykatelným poklopem, vzpěrami, žebry, vyztužovacími pásy. Umisťuje se do předem připraveného výkopu na zhotovenou základovou betonovou desku. Následně se provádí obsyp zeminou.


Je to velmi důležité, protože pouze nepropustná jímka odstraňuje riziko znečištění vody a půdy. Betonové jímky, které nabízíme, mají kapacitu 4m- 12m3. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem.


Kvalitní plastová jímka 4m ověřená na vodotěsnost. Vlez (komínek)jde jako u jiných typů na přání prodloužit. Při objednání, si rozmyslete velikost (průměr) a počet, vtoků a výtoků. Tyto podzemní nádrže jsou vyrobené z armovaného betonu s přídavkem chemické izolace, která zaručuje vodotěsnost. Akumulační jímka Umístění akumulační jímky, nádrže pro rodinný dům.


U chatových objektů, domů v chráněných oblastech či staveb v místech bez kanalizace je nutností umístit septik nebo jímku. Objem jímky si můžete vybrat popřípadě dát na doporučení našich odborníků. Zdarma : vyvrtání vtoku s těsněním (11 1nebo 150) a přepadu, č erné plastové víko. Naše produkty najdete exkluzivně v síti prodejen najít pobočku Díky státni dotaci mužete naše produkty získat ještě výhodněji.


Každá jímka je vyrobená v nekompromisní kvalitě s proslulou německou precizností a je opatřená atestem o nepropustnosti i certifikátem výrobku. V případě, že se rozhodnete vybudovat na svém pozemku nesamonosnou jímku, tak vám dodáme plastovou nádrž (žumpu), těsnící poklop na jímku, kompletní technologický postup, atest o nepropustnosti a certifikát jímky. Příspěvek stavebníka.


Při kupování pozemku a následném stavebním ohlášení jsem věděl, že musím vyřešit, co s dešťovou vodou. Vše záleží na co budete jímku používat. Nechte si vyrobit plastovou nádrž na dešťovou vodu na míru.


Polypropylenové nádrže EKOCIS jsou vysoce konfigurovatelné dle vašich požadavků. Můžeme tak vytvořit nádrž o různém tvaru, rozměrech, a dokonce ji opatřit i přídavnými technologickými přepážkami a otvory na potrubí. Nádrž je využitelná nejen na dešťovou vodu, ale vzhledem ke svým rozměrům také jako jímka (žumpa) na odpadní vodu.


Akumulační jímka

Nabízíme vysoce kvalitní polyethylenové samonosné nádrže ( jímky, septiky, žumpy ) vyráběné rotačním tvářením plastů HDPE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.