úterý 18. července 2017

Armatury a potrubní díly

Armatury a potrubní díly

ARMATURY A POTRUBNÍ DÍLY , s. První brněnské strojírny (PBS), zejména zavádění způsobu ovládání a technologického připojení potrubních částí a armatur. Nabízí montáže technologických celků jež jsou součástí ohřevu a dochlazování médií, montáž a opravy vyhrazených tlakových zařízení, generální opravy průmyslových armatur, opravy pojistných a redukčních ventilů. Armatury a potrubní díly , s. Nabízíme příruby krkové, točivé, zaslepovací, závitové, ploché a atypické. Product Description: We make and supply stop valves made of carbon steels, alloyed steels and stainless steels for media with the highest parameters. Průmyslové armatury a potrubní díly.


Nesouosé potrubní redukce, materiál 1. Dodavatel a výrobce armatur , potrubních dílů pro elektrárny. Nabízíme šroubení, clampové spoje, kolena, T-kusy, potrubní kříže, redukce v několika rozměrových normách z nerezových materiálů s těsněním pro použití v potravinářském průmyslu a tam, kde je požadováno dodržení hygienických norem a vysoké chemické odolnosti. Příruby jsou potrubní díly , které se používají ke spojení trubek mezi sebou nebo k jejímu zaslepení. Obsah katalogu Potrubní díly a trubky.


Zpětný ventil s koulí závitový PN Tento ventil. Velká Bíteš, Janovice. We can elaborate a detailed technical proposal for the desired industrial fittings according to the parameters set by you. We take a professional care of selection and quality of the supplies. Vyrábíme a prodáváme průmyslové armatury : uzavírací ventily, regulační ventily, pojistné ventily, redukční, zpětné.


Vysokotlaká a nízkotlaká trojdílná šroubení závitová a navařovací, armatury , potrubní komponenty pro chemický, potravinářský, farmaceutický a těžký průmysl z nerezavějících ocelí. HK Trading Import Export e. Předměty činnosti ze statistického úřadu. Potrubní díly a celky Mezi naše hlavní aktivity patří dodávky potrubních celků a jednotlivých potrubních kompletů.


Můžete vybírat z širokého sortimentu trubek , tvarovek , oblouků , redukcí , T-kusů , přírub , armatur , dutých profilů a dalšího příslušenství. Vypracujeme pro Vás nezávaznou cenovou nabídku na nerezové potrubní díly nejen ve standardní třídě DIN 1. Check other sites in. Rádi vám poradíme: tel.


Stop valves We make and supply stop valves made of carbon steels, alloyed steels and stainless steels for media with the highest. V nabídce najdete široký výběr trubek, přírub, oblouků, ohybů, přechodů. Zaměřujeme se na kvalitu dodaných dílů. Dodáváme T-kusy, redukce, fitinky a šroubení. Poskytujeme záruční a pozáruční servis.


Různé druhy ovládání – od ručního ovládání po elektropohony, pneupohony a hydrauliku. Použití pro teploty až do 600°C. Stop flaps stainless steels for media with the highest parameters We develop stop flaps controlled by a. Naše společnost vyrábí potrubní díly z nerez oceli a zajišťuje dodávky hutního materiálu a nerezových armatur.


Armatury a potrubní díly

Domů dakon - armatury. Potrubní ocelové díly prodej Praha – skladem k okamžitému odběru Širokou nabídku ocelových potrubních dílů, kolen, T-kusů, přírub a tvarovek nabízí nejen topenářským, instalatérským a energetickým firmám společnost Thermoquell CZ s. Tyto prvky jsou nutné pro řízení pracovního prostředí změnou oblasti příchozí sekce. Potrubní armatury jsou speciální zařízení, které je namontováno na potrubí, nádržích a zařízeních.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.