pátek 21. července 2017

Čerpadlo na chemikálie

Ponorné nebo povrchové čerpadlo na chemikálie vyrobené z nerezové oceli, litiny nebo odolných plastů. Rotační čerpadlo na chemikálie. Disponuje sacím filtrem, nerezovým pístem a nastavitelnou výškou při šroubování k sudu. Tělo čerpadla je zhotoveno z odo. V sortimente máme široký výber povrchových a ponorných čerpadiel na chemické látky, odpadové chemikálie.


Záleží do akého prostredia čerpadlo potrebujete. Pri výber vhodného čerpadla si pozorne prečítajte , na aké kvapaliny je určené. Pri niektorých typoch sú priložené technické listy, kde sú uvedené kvapaliny, ktoré je možné s konrétnym čerpadlom prečerpávať. WUFLEX pracují na výtlačném principu, resp. Vyznačují se vysokou chemickou odolností i vůči koncentrovaným chemikáliím.


Samonasávací čerpadla k dopravě čisté a mírně znečištěné vody i jiných médií do teploty 1°C, při hodnotách pH – a přípustném znečištění do mechanických příměsí do mm. Vynikají jednoduchostí, spolehlivostí, snadnou obsluhou a údržbou. Odstředivá čerpadla na chemikálie KSB, Ebara, Calpeda, vhodné do nepřetržitého provozu.


Čerpadlo na chemikálie

Sací trubka z vysokoteplotního polypropylénu (PPHT). Ex prostredia objednajte práve teraz online! Kalové samonasávacie čerpadlá KSB, Calpeda, vhodné na čerpanie chemikálíí a chemických odpadov.


Membránové čerpadlo na chemikálie , abrazivní kapaliny, pro kalolis, vodou ředitelná lepidla, chladící emulze. V současné době při šíření viru COVID_stále dodáváme námi nabízené produkty. Pro přepravu zboží využíváme Zásil. FLUX F 4PP, PVDF v bezucpávkovém provedení.


Pohon elektrický nebo pneumatický. FLUX FP 4S, pro oleje, emulze, hořlaviny. Ponorná kalová čerpadla KSB, vhodné k čerpání chemikálií, chemických odpadů a pod.


Ruční sudová čerpadla na chemikálie jsou ruční chemické pumpy, chemická rotační čerpadla, kliková ruční čerpadla, pístová ruční čerpadla, pákové pumpy, ruční lamelová čerpadla, ruční sifonová čerpadla, ruční zubová čerpadla, sudové pumpy. Sudové čerpadlo pro agresivní kapaliny, prostředky na ochranu rostlin, detergenty, oleje atp. Jedná se o čerpadla a pumpy vhodné do sudů, nádrží, barelů a kanystrů.


Používají se k čerpání nafty. Jednostupňová horizontální a vertikální monobloková čerpadla jsou vyrobena z odolných materiálů pro čerpání chemikálií. Tato čerpadla jsou těsněna a) těsnění pružným kroužkem b) těsnění pevným kroužkem (mechanická ucpávka). Mimořádně lehká údržba, lze použít i na více znečištěné kapaliny. Použití: pro čerpání chemických látek a vody s obsahem.


Ručné rotačné sudové čerpadlo na chemikálie RP-90P RP-90P - OEM Products Made In China, China Manufacturer. Benzínové čerpadlo na chemikálie 5kW, BASS Benzínová pumpa, určená k přečerpávání chemických látek, se silným, čtyřtaktním motorem, který zaručuje. JUMOS: Nádrže na naftu, mobilné nádrže, výdajné stojany, čerpadlá na naftu,. Podrobný pohľad na vaše vodné čerpadlo. Vyberte vodné čerpadlo na zobrazenie podrobných špecifikácií.


Čerpadlo na chemikálie

Vaše krstné meno Vaše priezvisko Vaša e-mailová adresa Príjemca e-mailu Doplňujúca správa Zhromaždené osobné údaje z toho formuláru podliehajú predpisom Manutan Group. Ak sa chcete dozvedieť viac o svoji. Dávkovací čerpadla a nádoby na chemikálie. Firma DETO Brno spol. ERPADLA NA STROJNÍ CHLADÍCÍ EMULZE.


Je vhodné k čerpání řezných a chladících emulzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.