pátek 7. července 2017

Čištění vstřiků ultrazvukem diesel

Vše o čištění ultrazvukem. Princip čištění ultrazvukem. Klasické čištění , které je neodmyslitelnou součástí každého výrobního procesu, každé, manipulace s nástroji a materiálem v organizovaném procesu, se vykonává velmi pracně, málo efektivně, přičemž hygiena práce a bezpečnost práce jsou jen zřídkakdy na žádoucí úrovni.


Unsubscribe from Martin Bílek? PD Trysek VIFem - Duration: 0:52. Ozvucime 48views. W Vstřiky Bosch Common-rail, po odborné kontrole, čištění ultrazvukem.


Prodej a opravy vstřikovacích čerpadel a vstřiků ,řidicích jednotek,el. Oprava vstřikování paliva, vstřiků motoru, ultrazvukové čištění trysek motorů, elektrických i elektronických systémů automobilů. Karel Ušela - Ventilátory Zlín. Celé čištění je tudíž jednodušší. Vzhledem k překvapivě dobrým referencím ze strany některých servisů, s nimiž máme spolupráci a také na základě testu dekarbonizace motoru vozu Subaru Legacy Diesel uveřejněném ve Světě Motorů, bychom se čištění palivové soustavy s využitím technologie BG Products určitě.


PD ultrazvukem Příspěvek od Currahee 13. Zdar klubáci, čeká mě přetěsnění vstřiků na AVF motoru, ale je mi líto jen přehodit gumičky. VIF SUPER DIESEL ADITIV zimny -17°C - Duration: 1:51. Re: Čištění vstřiků - metoda která funguje Příspěvek od sapik19. Speciální chemie pro čištění vstřiků a trysek benzinových, LPG i dieslových.


Diesel Centra kde dokážeme opravit a seřídit veškeré vstřikovací. Na německých fórech se píše, že vstřiky odejdou málokdy, že je většinou stačí vyčistit. Přístroj pro diagnostiku a čištění vstřikovačů zážehových motorů FY-8C. NOVINKA Testování a čištění vstřikovačů a čerpadel ultrazvukem.


Pokud máte problémy s palivovým systémem u Vašeho vozu a nechcete hned zbytečně platit za nové vstřikovače nebo čerpadlo, pak nás neváhejte kontaktovat. Ne vždy jsou tyto komponenty vadné. Automatické převodovky. Termíny výměny oleje a filtru se pohybují u nového automobilu – poprvé kolem 80. Při zvýšené zátěži vždy po 40.


Ceny jsou uvedeny bez DPH. Ultrazvukové čištění ( jedna lázeň min) 5Kč. Opravy, seřizování a testování vstřikování paliva dieselových systémů. Přivedeme-li na piezokrystal napětí, tak se deformuje.


Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Má někdo prosím zkušenosti s čištěním vstřiků ultrazvukem ? Konkrétně bych to chtěl zkusit na své Zafiře B 9CDTI 110kW comon rail. Dle diagnostiky mi na druhém válci propouští vstřik moc nafty. Proč čistit vstřikovače ultrazvukem.


Provádíme plně automatické testování common rail vstřikovačů jejich čištění a samozřejmě také jejich následné opravy a. Zvyšuje efektivitu a chrání vstřiky. Zbavuje naftu vody, a tím chrání opotřebení vysokotlakého čerpadla a precizních vstřiků. Přípravek je určen především pro čištění , odmaštění a dekonzervaci dílů či částí, bloků i zbraní a jiných součástí znečištěných vosky, pastami, zbytky olejů, nečistotami s karbonem i tixotropními (vlastnost některých koloidních látek přecházet za nezměněné teploty třepáním, ultrazvukem , zářením z pevného stavu do kapalného a zpět) mazivy. Vsřikovací ventil má delší životnost než automobil.


Opravu vstřikovače pořídíte zhruba 10x lenvěji než nákup nového dílu. Servis provádíme do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.