pátek 21. července 2017

Granitový rohový dřez

Granitový rohový dřez s vaničkou a odkapávačem. Barva: beige - béžová Provedení: beige, black Materiál Algranit s podílem kameniva Tepelná odolnost 180°C,. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat.


Dřez Catania je zajímavý a elegantní rohový model, který se perfektně hodí do rohu kuchyně, umožní vám ušetřit místo na desce. Rozsáhlá hlavní komora je velice hluboká, zaručuje pohodlné mytí zatímco další komora umožňuje oplachování a třídění. Jednokomorový dřez s vaničkou a praktickým odkapávačem umožňuje dokonale rozvinout volné místo na pracovní desce. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 5mm široké skříňky, po úpravě i do 4mm skříňky.


Sinks granitový dřez LINEA 7N Metalblack. Dostupné v 6i barvách. Reviewed out of (2) 4. Kuchyňské rohové dřezy. Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá.


Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý. Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí. Dřez je velmi odolný proti nárazu, nevadí když na něj spadne. Oddělená vanička kompaktních rozměrů vám poslouží například pro umývání ovoce a zeleniny, zatímco na odkap odložíte zrovna umyté nádobí. Přebytečná voda odteče do dřezu, a tak linka stále suchá a čistá.


Moderní granitový dřez s odkapem o rozměru: 7x 5mm, hloubka dřezu: 2mm, Alveus Cadit 2 dřez s odkapem, rozměr 790x500mm, vana 375x425x200mm, skříňka od 500mm. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem. Dřez je možné za příplatek dodat i ve variantě pro spodní montáž.


Pod pojmem granitový dřez se na trhu prezentuje leccos. Jak se tedy zorientovat? Odpověď na tuto základní otázku je třeba hledat v historii.


Technologie výroby granitových dřezů byla vyvinuta na přelomu 70. Jejím základem je směs drcené žuly, akrylátového. Vhodný pro montáž do skříňky o šířce cm.


Granitový rohový dřez

Pokud se pro rohový dřez rozhodnete, při jeho výběru se budete muset odrazit od velikosti kuchyňské pracovní desky a rozměrů spodní skříňky, do které bude zapuštěn. Velkou roli hraje i tvar skříňky, která bude. Detail produktu Do obchodu. Také máte doma granitový dřez a nevíte, jak se o něj správně starat? Udělali jsme za vás malý průzkum, jak si s péči o granitový dřez poradí jeho vlastníci.


Tento typ kuchyňského dřezu je vyroben z kompozitních materiálů obsahujících drcenou žulu, přírodní křemičité. Dodací lhůta: nedostupné. Rohový dřez BRENOR MONACO 1446.


A bát se nemusíte ani omezeného výběru tvarů. Použité materiály dávají tvorbě granitových dřezů velkou variabilitu. Vyberete si tedy klasické, rohové i atypicky tvarované kousky.


Předností granitového dřezu je především vysoká teplotní odolnost až do 280°C, dřezy jsou odolné proti UV záření, takže mají vysokou stálobarevost a vyznačují se vysokou odolností proti vrypu a poškrábání. Povrch je odolný proti poškrábání a vysokým teplotám, čistit ho můžete běžnými čistícími prostředky. To je častou otázkou zákazníků, kteří se rozhodnou pro tento moderní druh dřezu.


Pokud si chcete udržet váš dřez jako nový po desetiletí, víme jak na to. Přečtěte si naše tipy a ušetříte si práci i peníze! GRAFIT nyní AKCE s možností nákupu za VIP výhodnější ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.