čtvrtek 6. července 2017

Kalové čerpadlo ponorné

Kalové čerpadlo ponorné

Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. Takže sa hodí aj do veľmi znečistených vôd. Oproti predchádzajúcemu modelu tej istej maďarskej značky má o niečo menší výkon motora (9W) a menšiu hodnotu maximálneho prietoku. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Zde se nacházíte: Heureka. Cena (Kč) Od: Do: Zboží. Jak poznat kvalitní ponorné kalové čerpadlo Následující článek nemá za cíl obsáhnout celou škálu problémů čerpání ponornými kalovými čerpadly, ale může být návodem, jak vybrat ze široké nabídky kalových čerpadel to, s nejlepším poměrem životnost x cena. Pridať medzi obľúbené.


Akciový tovar Doprava zdarma. Dodacia lehota: Skladom. Dostupnosť: do dní. F s rezákom 230V s plavákom.


Kalové čerpadlo ponorné

Tato kalová ponorná čerpadla pro profesionální využití jsou vybavena dvou kanálovým oběžným kolem. Príkon elektromotora 2W. Ponorné čerpadlo určené k čerpaniu čistej vody.


Praktické ponorné kalové čerpadlo pre náročné úlohy prii odčerpávaní vody Porovnať. Praktické a robustní elektrické čerpadlo je ideální pro vypouštění, transport a čerpání znečištěné vody. Je to skvělá volba v případě, že hledáte flexibilní ponorné kalové čerpadlo pro mnoho účelů použití. Predávame ponorné čerpadlá na znečistenú vodu. Veľký výber ponorných čerpadliel na znečistenú vodu.


Kalové čerpadlo ponorné

Díky funkci 2vlze používat jak pro čistou, tak znečištěnou vodu s částicemi nečistot do mm. Expedujeme do týždňov. Kalové čerpadlo - výběr vhodného typu. HobbyPRstudio 24views. Navštivte naši prodejnu a my Vám pomůžeme vybrat to správné ponorné čerpadlo.


Pokud si zakoupíte ponorné čerpadlo v naší prodejně, můžeme se zaručit za jeho vysokou kvalitu. Pro téměř každé zakoupené ponorné čerpadlo poskytujeme záruční i pozáruční servis. Vysoce výkonné kalové ponorné čerpadlo pro náročné úkoly při odčerpávání vody Porovnat.


Predám nepoužité ponorné kalové čerpadlo NEX so zárukou. Děkujeme za Váš zájem! Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Maximální hloubka ponoru je metrů a maximální výtlak činí metrů. Délka napájecího kabelu je metrů. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů Čerpadlo kalové. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kalové čerpadlo ponorné

V, pevné částice do mm, hloubka ponoru max. Na odsávanie znečistenej vody zo zaplavených. Výrobca čerpadiel Grundfos vám ponúka rôzne kalové , obehové prípadne ponorné čerpadlá pre vykurovacie systémy, klimatizácie, stanice pre zvyšovanie tlaku. Hodia napríklad na odčerpávanie vody zo zatopenej pivnice, odčerpávanie vody z bazéna, odčerpávanie vody z nádrže s dažďovou vodou.


Vážení návštevníci, objednávky prijaté do 13. Objednávky prijaté po tomto termíne ďalej expedujeme, ale pre veľkú vyťaženosť prepravných služieb nevieme zaručiť ich dodanie do Vianoc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.