středa 19. července 2017

Obec slavkov u opavy

Obec slavkov u opavy

ID Datové schránky: gcdb2et. Bankovní spojení: ČSOB a. Kalendář akcí - Beseda nad knihou HISTORIE. Obec vykonává svoje funkce podle zákona č. Mikulášská nadílka pro děti. Vánoční koncert Musica Folklorica. Otice leží km jihozápadně od středu města Opavy v nadmořské výšce 2m.


Obec slavkov u opavy

Katastrální výměra obce je 7ha. Nejvyšším bodem obce je Kamenná hora (3m.n.m.). Martin Fecko Vás pozýva na stretnutie, ktoré sa bude konať v pondelok 10.


Geograficky se obec nachází v předhůří Nízkého Jeseníku. Páteří území je řeka Hvozdnice. Otice nejsou typickou obcí vesnického charakteru, mají stále více charakter poněkud vzdálenějšího předměstí Opavy , kam se s oblibou stěhují právě lidé v Opavě pracující. Obec Vřesina u Hlučína se rozkládá po úbočích údolní kotliny potoku Bečva v Hlučínské pahorkatině v nadmořské výšce 2- 2metrů. Toto zařízení je spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje.


Brzy budeme otevírat, výstavy spuštěny od 11. Farmářské a řemeslné trhy 30. Přidejte se všichni, kteří v této obci žijete nebo k ní máte.


Sledujte informácie z nášho webu na svojich inteligentných telefónoch. Využívajte našu novú mobilnú aplikáciu - V OBRAZE. Slavkov je obec ležící v okrese Opava. Obec se nachází v nadmořské výšce 2metrů. Seznam všech ulic a pošt obce.


Obec slavkov u opavy

Poštovní směrovací čísla všech adresních míst, ulic a firem. V kanceláři obecního úřadu je možnou zakoupit za 5- Kč brožuru. CZ - Město Opava, Magistrát města Opavy WWW.


CZ - Ministerstvo práce a sociálních věcí WWW. CZ - Moravskoslezský kraj - Krajský úřad WWW. CZ - Veřejný ochránce práv - Ombudsman WWW. V obci se nachází základní a mateřská škola. Data ze statistického úřadu ČR.


Obec slavkov u opavy

Počet zaměstnanců: 10. Bratříkovice: obecní úřad Bratříkovice Bratříkovice pošta Bratří. V rámci odsunu německých obyvatel z českých zemí byl vyvlastněn i majetek Rudolfa Theina. Oznámenie o začatí prerokovania návrhu územnoplánovacej dokumentácie „Zmena a doplnok č. Obec Čas Stanoviště Rozhodné doby. Výdaj stravy pre dôchodcov bude počas pracovných dní v čase od 12.


Počas prázdnin a voľných dní sa obedy. Obec Otice (něm.Ottendorf) se nachází na území historického Slezska v okrese Opava v Moravskoslezském kraji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.