středa 5. července 2017

Odstředivá čerpadla

Odstředivá neboli (centrifugální) čerpadla dopravují kapalinu točivým pohybem činné části motoru, kterým je oběžné kolo. Konstrukční charakteristiky - těleso čerpadla z litiny - oběžné kolo z. Prakticky konstrukce většiny vodních, ponorných a kalových čerpadel je založena na tomto principu. Odstředivá čerpadla MOUSE jsou vhodná k čerpání čisté vody bez pevných příměsí a abrasivního materiálu. Je to z důvodu jednoduché konstrukce, která zároveň zajišťuje nenáročnou údržbu, dlouhou životnost a hlavně nízké výrobní náklady, které ve.


Odstředivá čerpadla

Slouží k dopravě čisté a mírně znečištěné vody bez mechanických nečistot ( písek apod. ) ze studní, nádrží, potoků apod. Podle typu se ještě rozdělují na odstředivá s nasávací schopností do metrů a odstředivá samonasávací se sací schopností do hloubky metrů. Nejprodávanější v kategorii.


Modely s rukojetí se snadno přenášejí a mohou operativně pomoci všude, kde je zapotřebí. EBARA se speciální ucpávkou HS. Pokud se označení čerpadel liší pouze přítomností písmene E, tak se jedná o označení elektromotoru (nová inovovaná řada), čerpadlo je vždy stejné. Písmeno „E“ tedy nemá vliv na parametry čerpadla. Firma GemmeCotti, kterou na českém trhu KV-Pumps exklusivně zastupuje, uvedla na trh vysoce výkonná čerpadla řady HTM.


Odstředivá čerpadla

Pracují na jiném principu než všechna objemová čerpadla a jsou to jediná čerpadla , která tlak nepřekonávají, ale skutečně jej sama generují. Princip víru v komoře čerpadla zajišťuje minimální kontakt oběžného kola a. Normovaná odstředivá monobloková čerpadla s dělenou hřídelí vhodná pro širokou škálu aplikací. Dále vertikální vícestupňová odstředivá čerpadla vhodná pro malé a střední dodávky vody. Vybrané typy těchto čerpadel lze kombinovat s frekvenčními měniči z nabídky.


Litinová samonasávací odstředivá a zubová čerpadla Victor. Samonasávací odstředivá čerpadla čerpají neutrální kapaliny s obsahem pevných částic, písku, skla, okují, plastů. Jsou vhodná jak na běžné vyčerpávání do volného výtlaku, tak na zásobování systémů v rodinných domech, systémů závlah až po zásobování větších objektů (penziony, hotely,…). Vaše zaměstnance odborně proškolíme.


Jednostupňová odstředivá čerpadla se zcela otevřeným oběžným kolem. Zobrazit více Produktů. Provedeme Vás poptávkou, abychom na nic nezap. Různé druhy čerpadel můžeme je najít v podstatě ve všech odvětvích průmyslu.


Nejčastěji jsou k vidění jaderné a tepelné energetice. Hned potom je nejčastější využití čerpadel v průmyslu potravinářském a chemickém. Používají se i například pro.


Jmenovité výkony a hlavní rozměry v souladu s EN 733. Konstrukce “Back Pull-Out”, pro jednoduché a rychlé odmontování a opětovné namontování. ERPADLA S ROTAČNÍMI PÍSTY. ERADLA S FLEXIBILNÍM ROTOREM.


O společnosti Tapflo. Společnost Tapflo je evropský, nezávislý rodi. GRUNDFOS TP IN-LINE čerpadla se suchoběžným motor. Vícestupňová odstředivá čerpadla CR - Grundfos.


Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Zajišťujeme servis čerpadel. Piškotová čerpadla a čerpadla s rotačními písty. Dvouvřetenová čerpadla. Pístomembránová průmyslová čerpadla.


Solenodní dávkovací čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.