pondělí 3. července 2017

Plomby plastové

Bezpečnostní plastové plomby lze. Jejich volba závisí na způsobu použití. Rádi vám s výběrem typu. Plastové plomby , kovové plomby a bezpečnostní obálky. Celoplastová zatahovací plomba, CABLESEAL 1×1mm, těsnění, plastová těsnění, těsnění, těsnění plastová, kovové těsnění, kovové těsnění, těsnění pro nákladní auta, těsnění pro kamion, plastové nastavitelné těsnění, plastové nastavitelné.


Za výhodu bezpečnostných plastových plomb považujeme skutočne jednoduché a veľmi rýchle použitie, ktoré vám zaberie pár sekúnd. Pri aplikácií nepotrebujete žiadne špeciálne náradie. Aby sme dokázali čo najviac vyhovieť vašim požiadavkám. Naše produkty si nájdu svoje uplatnenie všade tam, kde je potreba zabezpečiť identifikáciu pokusu o neoprávnenú manipuláciu s uzáverom.


Ak sa rozhodnete pre naše bezpečnostné plomby , získate špičkový výrobok, kvalitný servis a rýchle dodacie lehoty. Individuálne značenie plomb je možné aj pre malé objednané množstvo. Celoplastové bezpečnostné plomby, plastové plomby s kovovou klieštinou, kovové plomby a rôzne bezpečnostné doplnky, ktoré spoľahlivo chránia Vaše tovary počas skladovania, manipulácie a prepravy, poštové zásielky a peňažné hotovosti, jednoznačne indikujú možné snahy o narušenie. Objímky na plombovanie vodomerov, elektromerov a plynomerov bránia nedovolenému.


Zajišťují snadnou manipulaci a mají všestranné využití. Při plombování není nutné používat plombovací kleště nebo jiné nástroje. Jsme výrobci plastových bezpečnostních plomb, distributor kovových plomb, bezpečnostních obálek a nálepek. Uzatvárateľné plomby sú vyrobené z polypropylénu. Stabilné zaplombovanie zaisťuje kovový pliešok so zubami.


Každá plomba má jedinečné identifikačné číslo. Možnost označení obou ploch pomocí plombovacích kleští. Plomba spojuje účelnost s ochranou životního prostředí. Je hygienická, lehká, ekonomická.


Plomby plastové

Treba tiež myslieť na to, že priemer objednaných plastových plômb musí byť vždy menší ako priemer raznice v kliešťach. Pri stlačení plomby sa tak predíde vzniku neželaných trhlín, ktoré by mohli ohroziť bezpečnosť plomby. Je mnoho typů plomb, proto plomby rozdělujeme na plastové , kovové a olověné. Průvlakové plomby mají víceúčelový charakter. Lze s nimi uzavírat vše, kde je různá délka otvorů pro provléknutí upínacího pásku.


Priemer plastových plomb musí byť vždy menší ako priemer raznice v kliešťach. Se sériovými čísly a písmeny. Hlavná stránka Meracia technika pre vodu a plyn Plomby , Lanká Plomby plastové. Používanie bezpečnostných plastových plomb je veľmi všestranné a hlavne jednoduché. Konštrukčné riešenie, použité materiály a jednoduchý spôsob uzatvárania umožňujú ľahkú manipuláciu a aplikáciu.


Nie je nutné používať plombovacie kliešte alebo iné nástroje. Plomba ze zeleného plastu umožňuje označit obě plochy pomocí kleští SATURNE. Jednoduchý způsob uzavírání, široké spektrum barev a označení plastových plomb.


Tyto plomby jsou určené k plombování objímek na šroubení vodoměrů a plynoměrů. Uzavíratelné plomby jsou vyrobeny z polypropylenu. Stabilní zaplombování zajišťuje kovový plíšek se zuby. Velikost plomby může být libovolně nastavena v rámci své délky.


Nakladanie, upevňovanie, zabezp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.