pondělí 17. července 2017

Umyvadlo na míru

Do koupelen vyrábíme umyvadla na míru - umyvadlové desky Flexible (4 nebo 60) v délkách z jednoho kusu do 550cm, šířkách do 1cm. Umyvadlo je srdcem koupelny. Odehrává se u něj většina aktivit, proto musí vyhovovat vysokým nárokům na pohodlí a kvalitu.


Umyvadlo na míru

Navíc plní estetickou úlohu a dodává koupelně atmosféru. Přinášíme rady a tipy, na co se při výběru umyvadla zaměřit. Vyberte si druh kamene, rozměry, tvar i hloubku. Kamenné umyvadlo na míru se hodí k jakémukoliv koupelnovému nábytku a podtrhne moderní vzhled malých i velkých koupelen. Velkou výhodou umyvadel z kamene je jejich trvanlivost a pevnost.


Odolají každodennímu používání a snesou i hrubší zacházení. Pozn: umyvadla Nordic lze upravit na přesnou šíři dle přání zákazníka. Pro poptávku nebo závaznou.


Dojem robustnosti podporuje osazení předním a bočními čely do výšky max. Desky pod umyvadla mají tloušťku cm. Výroba na míru vás vyjde jen o málo víc než sériová řada. VÍCE o našem 70letém know-how.


Chci koupelnu, kterou nebude mít nikdo jiný. Jako první v ČR jsme přišli s touto službou. Svobodně si vyberete velikost a počet zásuvek, polic i způsob otevírání dvířek nebo jejich barvu. Plánovat rozměry nábytku, umyvadel, ale i zrcadel můžete s přesností na cm. Návrhem přesně na míru zabráníte ve vašich místnostech tzv.


Umyvadlo na míru

Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Velký výběr rozměrů a barevných dekorů. Navštivte naší značkovou prodejnu Dřevojas s plochou 3m na které máme vystaveno koupelnových sestav. Vyrobíme jakýkoliv rozměr.


Pokud máme umyvadlo atypických rozměrů nebo se nám prodávané skříňky nelíbí či nehodí, můžeme si ji vyrobit sami. Koupelnová skříňka na míru. Pokud máme koupelnovou skříňku, jejíž vnější rozměry nám vyhovují, ale nevyhovu. Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. Samostatně stojící skříňka , 3x zásuvka s pojezdy bez dotahu.


Umyvadlo na míru

Mezi koupelnový nábytek patří zrcadlo ( skříň se zrcadlem), poličky, skříňky pod umyvadlo , skříňky na ručníky a osušky. Moderní kuchyně na míru Receptů na takovou kuchyni je celá řada. Od nejmodernějších trendů, kterým v současnosti velí tmavší tóny, jako je šedá, černá v matném provedení, kombinované s výraznějším dřevodekorem, až po dlouholetou stálici v podobě bílé. Pokud se chcete oprostit od mnoha problémů, které rekonstrukce koupelny přináší, zkuste rekonstrukci na míru s RAVAKEM! Nezáleží na tom, zda je vaše koupelna velká nebo malá – RAVAK nabízí řešení pro každou koupelnu.


Stačí si jen vybrat jeden z devíti koupelnových konceptů. Plánovač sprchových koutů na míru vám pomůže s atypickou výškou či šířkou výrobku. Vše jsme maximálně zjednodušili, připravili snadné, intuitivní ovládání, pomocí kterého vytvoříte řešení sprchového koutu přesně na míru vašim požadavkům, potřebám.


V Kráse na míru , si vážíme každého zákazníka, který projevil důvěru v náš e-shop. Proto vás za každý nákup s radostí odměníme. Za každý nakoupený produkt získáváte body, za které si vyberete dárek ZDARMA dle vlastního výběru. U nás nečekáte na odměnu do dalšího nákupu.


Dárky si vybíráte ihned po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.