pondělí 7. srpna 2017

Alcaplast zlab

Plastic linear shower drains. With stainless steel grids. Outdoor slotted channels. Universal rain drums. Shower wastes and traps. Washing machine traps. Online katalóg Technická podpora. Linka technickej podpory. Len technické otázky k produktom. Kromě podlahových žlabů.


Alcaplast zlab

Nerezové žlaby ALCA jsou uzpůsobeny nejvyšším nárokům na zabudování. It currently has subsidiaries abroad and exports to more than countries. It is the largest manufacturer of sanitary systems in Central and Eastern Europe. On the area over 60mis produced more than 6products - valves, traps, pre-wall installation systems, shower drains, toilet seats and other products. HL Primus-Line sprchový žlab s EPS tělesem s nerezovým rámem a krytem.


Táto e-mailová adresa je chránen�. Pouze technické dotazy k produktům. Mají průtok až litrů, dvojitou pachovou uzávěru (sifon) a jsou kompletně vyráběny v Břeclavi, České republice. SHOWERPROFILE-SB Spádový klín H=10mm, Ušlech. V4A broušená, délka: 2m.


Alcaplast sada zápach. Výhody: Dokonale čistiteľný sifón nízka stavebná výška komplexná ponuka technického a dizajnového riešenia. Umyvadlo Keramag Renova NR. Moderné trendy stále viac smerujú k čistote tvarov, dokonalej funkčnosti a spoľahlivosti.


Podlahové žľaby vychádzajú týmto trendom v ústrety a ponúkajú ideálne riešenie pre sprchové kúty. Využijte právě nyní jedinečných akčních cen! U nás naleznete jak celonerezové žlaby, tak i levnější plastové s nerezovou mřížkou. Vybírejte si Odvodňovací žlaby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vystaveno na prodejnách. Pro odvodnění sprch v úrovni podlahy. Pro osazení do prostoru nebo do blízkosti stěn. Materiál zápachová uzávěra. Pro perforované nerez rošty.


Nerezový okraj tvorí pohľadový prechod medzi dlažbou a vloženým roštom. Voda vteká do žľabu cez okraje a otvory v rošte. Umiestňuje sa priamo ku stene.


Nastaviteľný vertikálny límec umožňuje jednoduchú inštaláciu a dokonalú izoláciu pri rôznych hrúbkach obkladov stien sprchového. V súčasnosti má v zahraničí dcérskych spoločností a exportuje do viac ako krajín sveta. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů.


Tento žlab je určen pro vkládání perforovaných roštů (rošt je nutno objednat zvlášť). Ke stažení (956k) Instalace a udrzba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.