pátek 11. srpna 2017

Čištění vertikálních žaluzií ceník

Ceník čištění vertikálních žaluzií. Cena čištění žaluzií se odvíjí od šíře lamel a způsobu, jakým jsou žaluzie dodávány zákazníkům. Ceny čištění žaluzií. Níže uvedené ceny jsou bez DPH, které činí pro firmy a pro soukromé osoby. O naší čistírně žaluzií.


U vertikálních látkových žaluzií je sprchování nebo koupání povoleno. Postupujte tak, že do vany s vlažnou vodou přidejte jemný prací prostředek a žaluzie ve vodě jemně, tedy bez ždímání a drhnutí, vyperte. Když budou čisté, osprchujte je ještě vlažným proudem vody a nechte je volně vyschnout. Nezahrnuje opravu či výměnu poškozených částí.


Jako součást čištění vertikálních žaluzií nabízíme i možnost uskladnění po dobu rekonstrukce či malování a také zkracování lamel žaluzií. Všechny ceny závisí na míře znečištění, zastavěnosti prostor a dalších okolnostech, které mohou ovlivnit rozsah a náročnost zakázky. Typ a rozsah práce: Hloubkové čištění mokrou metodou (běžné znečištění). Sestavte si žaluzii , roletu, plissé, markýzu či sítě dle svých požadavků. V e-shopu přesná cena už po zadání rozměrů.


Čištění vertikálních žaluzií ceník

K dispozici jsou Vám jednoduché návody na vyměření a montáž. Cena vertikální žaluzie závisí vždy na několika parametrech – např. Zbavte se nepříjemné a nepohodlné práce a jejich čištění nechte na nás.


Možná vás pohled na vyčištěné. Nabídka horizontálních a vertikálních žaluzií , markýz, sítí proti hmyzu a rolet včetně bezpečnostních. Prodej doplňků k oknům Velux, čištění žaluzií. Speciální práce - v průmyslu, zdravotnictví, obchode.


Čištění vertikálních žaluzií ceník

Vertikální žaluzie dovedeme i zkrátit dle přání zákazníka většinou po čištění. Pro vnitřní horizontální i vertikální žaluzie prodáváme i náhradní díly. Provádíme profesionální čištění vertikálních i horizontálních žaluzií v Brně okolí. Pomocí speciálních přístrojů zbavíme žaluzie prachu a bakterií, které může znepříjemnit život nejenom alergikům.


Načištění žaluzií používáme parní čistič značky Karcher. V čištění žaluzií je tento stroj nepřekonatelný. Při objednání mytí oken společně s čištěním žaluzií , můžete získat zajímavé slevy. Mytí oken a žaluzií provádíme v Praze a jejím okolí. Pravidelné a generální úklidy.


Čištění vertikálních žaluzií ceník

Zlín, Otrokovice, Slušovice, Holešov. Výroba, montáž a prodej horizontálních a vertikálních žaluzií , rolet látkových, venkovních, rolet heluz, markýz. Předvedení skutečných vzorků u zákazníka. V průběhu čištění dochází ke kontinuálnímu pohybu lamel v čistící lázni, což zaručuje šetrné zacházení s těmito lamelami.


Používáme pouze čistící přípravky doporučené výrobcem naší technologie, které zaručují zachování všech původních vlastností žaluzií. Kapacita naší čistírny je v současné době cca 1. Většina zastiňovací techniky potřebuje dříve nebo později nějakou údržbu, čištění , seřízení apod. Dodáváme téměř veškeré komponenty a náhradní díly na žaluzie, provádíme demontáže i montáže, servis, opravy ale i čištění vertikálních žaluzií praním, výměny ovladacích provázkových systémů a pod. U textilních rolet a vertikálních žaluzií nabízíme širokou škálu materiálů v mnoha dezénech a barvách.


Čištění vertikálních žaluzií ceník

Náš vzorník obsahuje víc jak sto variant materiálů, takže zvolit si lze opravdu pro všechny typy interiérů. Horizontální žaluzie jsou dodávány v jednom typu osvědčeného hliníkového materiálu v desítkách barev a různých vzorech, například v imitaci dřeva. Strojové čištění a ruční domytí podlah.


Luxování koberců, čištění koberců na mokro. Ostatní práce podle potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.