úterý 29. srpna 2017

Grohe sprchová baterie

Grohe sprchová baterie

GROHE nabízí kvalitní vodovodní baterie , sprchy a sanitární techniku, které se hodí do každého interiéru i pro každý rozpočet. GROHE - luxusné vybavenie pre výnimočné kúpeľne a kuchyne. Náš sortiment kúpeľňových batérií, spŕch, sprchových hlavíc a kuchynských batérií zahŕňa vyhovuje všetkým štýlom interiéru aj každému rozpočtu. Značení GROHE EasyLogic zaručuje snadné a. V e-shopu najdete vodovodné batérie pákové, kohoutkové, samouzavírací i senzorové.


Ergonomický design vybízí uživatele k interakci, zatímco robustní kování a ovládací páka vyvolávají pocit solidního řemeslného zpracování. Specifikace produktu (PDF) Popis produktu. Páková nástěnná sprchová baterie bez sprchového setu.


V chromovém provedení. Rozteč baterie 1mm. Termostatické baterie , Grohe Nejprodávanější.


GROHE Essence, vyrobená v Německu, nabízí přátelské, moderní pojetí minimalismu, přičemž exkluzivní tóny broušeného grafitu dodají vaší koupelně nezaměnitelný, a přesto přirozený nádech. Páková sprchová baterie GROHE Essence v pozoruhodném barevném provedení Hard Graphite se stane dokonalou tečkou za rekonstrukcí vaší sprchy. Nájdete ich v rôznych tvaroch, farbách, vyhotoveniach – sprchová batéria páková, sprchová batéria s joystickom, sprchová batéria kohútiková, sprchová batéria termostatická, ktorá udržuje stále rovnakú teplotu vody nastavenú na začiatku. Nákup bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny.


Navyše s dopravou zdarma. Tato sprchová baterie kombinuje bezpečnost termostatického ovládání teploty s výjimečným vzhledem. Její ovládací prvky byly navrženy pro intuitivní a snadné ovládání. Sprchové baterie za trvale nejnižší ceny. Technologie GROHE CoolTouch zabraňuje nadměrnému zahřátí povrchu baterie a chrání tím vaši citlivou pokožku před popálením.


Tlačítko SafeStop chrání uživatele před nastavením příliš. Hadice je flexibilní, hygienická a vyrobena je ze silikonu. Grohe Essence je hadice ke dřezové baterii. Vystaveno na prodejn ě. Technický nákres sprchový set Grohe.


Vanová baterie Ravak Termo bez sprchového setu 1mm chrom TE022. Skladom 4€ bez DPH. Vodovodné batérie kúpeľne Hansgrohe, Grohe , Hansa, Ravak a Jika. Nakúpte špičkové produkty do vašej kúpeľne za nízke ceny na kupelnashop. Rýchle doručenie a možnosť osobného odberu.


Učiňte ze své pravidelné sprchy inspirující zážitek prostřednictvím pákové sprchové baterie GROHE BauLoop, jejíž design byl inspirován školou Bauhaus. Tato sprchová podomítková baterie Grohe Lineare, v matném provedení, je i díky svému charakteristickému kruhovému kování a ostré, obdélníkové rukojeti ideálním doplňkem do každé moderní koupelny. Díky integrované technologii.


GROHE - Luxury fittings for exceptional bathrooms and kitchens. Our range of bathroom taps, showers, shower heads and kitchen mixer taps includes designs to suit all interior styles and budgets. Detail produktu Do obchodu. GROHE Sensia Arena sprchová toaleta, závěsná.


Grohe sprchová baterie

Tato technologicky pokročilá toaleta nabízí dvě separátní. DN integrovaná zpětná. Vyberte si tu nejvhodnější vodovodní baterii právě do vaší sprchy!


Naleznete zde klasické kohoutkové i pákové baterie , termostatické baterie i ruční sprchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.