pondělí 21. srpna 2017

Kalová ponorná čerpadla

Kalová čerpadla do septiků, ponorná čerpadla k čerpání kalné vody, odstraňování následků povodní. Nová nerezová čerpadla , vyvinutá společností ELPUMPS, se výborně hodí pro širokou škálu aplikací. Ponorná kalová odstředivá čerpadla. Nákupní rádce Vlastnosti a příklady použití ponorného kalového odstředivého čerpadla.


Kalová ponorná čerpadla

Dokáže odčerpat vodu z bazénu, zatopeného sklepa, či splašky z jímek. Na co se zaměřit při výběru ponorného kalového čerpadla. Nabízíme spolehlivá kalová čerpadla pro domovní užití a speciální kalová čerpadla pro průmyslové, zěmědělské objekty, nebo potravinářství. V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne , při poklesu pod stanovenou hladinu vypne.


Existují však také povrchová kalová čerpadla , případně. Potřebujete-li čerpat nečistoty přejděte do kategorie kalová čerpadla. Kalové čerpadlo je užitečným pomocníkem do každého rodinného domu.


Kalová ponorná čerpadla

Jsou určena pro čerpání čisté nebo mírně znečištěné vody. Pro odvodňování nebo přečerpávání z nádrže, sudu nebo bazénu lze využít malá univerzální čerpadla s nízkou dopravní výškou. Lehká a kompaktní ponorná kalová čerpadla. Kalová mohou čerpat kapaliny s obsahem nečistot.


Fonatánová se používají do zahradních jezírek a vodopádů. Oběhová čerpadla najdou využití pro pohánění kapalin ústředního vytápění. Nato jsou určeny čerpadla s řezacím zařízením. Kompaktní ponorná čerpadla do septiků.


Ideální čerpadlo určené do septiku má kmalé rozměry a dostatečný výkon. U čerpadla kategorie septiky je kladen důraz na co nejmenší velikost, vysoký výkon a nízkou hmotnost. Dále je lze rozdělit na čerpadla přizpůsobená na nejčastěji požadované účely čerpání v septiku. Connect Box pro kompletní ovládání čerpadla přes tablet nebo chytrý telefon. V nabídce máme ponorná čerpadla na čistou i znečištěnou vodu, a také čerpadla kalová pro silně znečistěnou vodu.


Kč (vč. DPH) ks skladem ZDE. Poznají se obvykle podle toho, že na sacím otvoru nejsou opatřeny žádným sítem.


Povrch ponorných čerpadel je ve většině případů tvořen materiálem vyrobeným z nerez oceli, či jiného odolného materiálu. Proto jsou ponorná kalová čerpadla nezbytným pomocníkem pro majitele rodinných domků, rekreačních chat a chalup, stejně jako pro řemeslníky, stavební a rekonstrukcemi se zabývající firmy, údržbáře a další. Dále se ponorná kalová čerpadla využijí v septicích a systémech odpadních vod Uplatnění také naleznou při odstraňování kalů, akumulovaných kalů, surových kalů, čerpání vod znečištěnými kaly, drobnými kusovými a vláknitými.


Vertikální kalová , samonasávací čerpadla. Speciální konstrukce oběžných kol umožňuje čerpání znečištěné odpadní vody s obsahem pevných částic jako kaly, fekálie, kusovité a vláknité látky, odpadní vody s pískem pro. Zajistíme Vám nejen prodej kvalitních čerpadel, ale i záruční a pozáruční servis. V hlavním sortimentu se zaměřujeme na kalová čerpadla a ponorná čerpadla.


Jedná se o čerpadla na vodu i například do septiků apod. PONORNÁ ČERPADLA , HELÍSEK stavební s. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády ze dne 14. OTEVŘENÁ V současné době preferujeme bezkontaktní platbu kartou.


Sortiment firmy Alfapumpy zahrnuje ponorná čerpadla kalová , vibrační (typ Malyš), vřetenová, čerpadla samonasávací a domácí vodárny. Spolehlivá ponorná kalová čerpadla do septiku, kalová čerpadla na fekálie, kalová čerpadla s řezákem, kvalitní kalová čerpadla SIGMA. Prosím, použijte minimálně znaky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.