úterý 22. srpna 2017

Nerezový žlab

Nerezový žlab

Nerezový sprchový (podlahový) žlab. Sprchový odtokový žlab M3. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Odtokový žlab si můžete vybrat v provedení pro umístění do prostoru sprchového koutu nebo ke stěně sprchového koutu. Speciální úprava zamezuje ulpívání nečistot. Rozměry vhodné pro sprchové kouty všech velikostí.


Liniové sprchové odvodnění je vhodné, pokud chcete mít jednotný interiér vaší koupelny. Díky možnosti vlepení keramického obkladu místo nerezové mřížky je tento odtokový žlábek ideální variantou. Nejoblíbenější odtokový žlab v sortimentu Ravak.


Nerezový žlab

Tradiční a vysoce kvalitní pro každou koupelnu v moderním stylu. Odtokový kanálek o malé stavební výšce lze použít k odvodnění kachlových vyspádovaných podlah v koupelnách, prádelnách či sprchovacích koutech. Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab ALCA systém dvou odtokových komor s vyjímatelnými vtokovými dílci. Nabízíme širokou škálu těchto sprchových žlabů a širokou nabídku výrobců těchto žlabů.


Celý sprchový žlab je vyroben z nerezu (kvalitní nerezavějící oceli) AISI 3o tloušťce 2mm (mřížka tloušťky 5mm). Součástí žlabu je nízký bezúdržbový nerezový sifon s možností čištění z vrchu. Na ochranu vrchní mřížky žlabu slouží fólie, kterou je po montáži zapotřebí odlepit. Harmonicky sladěný se stejnojmenným koupelnovým konceptem Chrome. Pomocí odtokového žlabu do sprchy získáte dokonale estetický sprchovací prostor, který působí vzdušně a koupelnu opticky sjednotí.


Nerezový žlab

Zebra s nerezovou mřížkou. Je možné dodat v požadované délce. Použití: lineární odvodnění ploch v prostorách jako jsou koupelny, sprchy, prádelny ap. Sanels SlUN 10PL nerezový žlab hranatý opláštěný , bez otvorů pro baterie , otvor pro sifon na pravé straně , matný povrch. ZP je standardně nezakrytovaný – lze zakrytovat na zakázku.


Ke žlabu je možné přidat nerezový nebo plastový sifon. Výška : Výška žlabu: cm. Minimální stavební výška cm. Mřížka v dekoru čtverečky.


Průměr odpadu pro připojení DN 50. Sifon a nohy jsou součástí balení. Celonerezový nerezový sprchový žlab INDIAN cm. VIGGY sprchový nerezový žlab s roštem 600mm. Rovný sprchový odtokový žlab vlnky 930x1mm n. Ve sprchových koutech nahrazuje vaničku nebo.


Podlahový žlab s okrajem pro perforovaný rošt o délce 8mm. Je určen pro vkládání perforovaných roštů. Voda vtéká do žlabu přes okraje a otvory v roštu. Umísťuje se do prostoru nebo do blízkosti stěny.


Rošt není standardní součástí dodávky a je nutné ho dokoupit zvlášť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.