pátek 18. srpna 2017

Pístová čerpadla

Rotační pístová čerpadla jsou pak tak napůl cesty. Využívají jak pístový princip, tak rotující části. Dnes se však podíváme již na klasická pístová čerpadla již vykovávající hlavně posuvný pohyb. Tedy pokud nepočítáme převodní mechanismus mezi rotující poháněcí hřídelí a posuvným pohybem pístového. Na č inné stran ě pístu se st ř ídá sání s vytla č ováním ve smyslu pohybu pístu.


Dle konstrukce a typu je lze použít pro střední tlaky až po vysoké tlaky 40MPa. Dle konkrétního použití jsme schopni nabídnout čerpadla s velkým. Hlavním znakem pístových čerpadel je převod rotačního pohybu na přímočarý. Dochází zde ke změně mechanické energie na energii tlakovou. Tato změna se uskutečňuje pomocí klikového mechanismu.


Princip činnosti všech pístových čerpadel je zhruba stejný a to: Vzniklým podtlakem dojde k nasátí určitého objemu kapaliny do pracovního prostoru čerpadla , pohybem pístu dojde k natlakování tohoto objemu kapaliny a následuje vytlačení natlakované kapaliny mimo čerpadlo. Nasává jako jednočin. Mají vysokou samonasávací schopnost a zvládají čerpat vysokoviskozní média s obsahem pevných částí. Mohou být připojena k potrubí nebo přímo vložena do nádoby s produktem případně pneumaticky zatláčena do produktu.


Pístová čerpadla

Hydraulická čerpadla. ASR - AC servo pohon úspora energie až , vysoký výkon, rychlá odezva. Proporcionální a servo vent. Na tomto principu pracují čerpadla : pístová , membránová, zubová vřetenová…Společným znakem všech pístových čerpadel je nezkrácený klikový mechanismus, tzn.


Patří sem Instalatérské prvky a potrubí a Instalatérské prvky a potrubí. Jako naši zákaznící si můžete prohlédnout kompletní nabídku sekce Mechanické produkty a nástroje a koupit kvalitní průmyslové, elektronické zboží a náhradní díly. Dávkovací membránová, pístová a vzduchomembránová čerpadla jsou bezúkapová a hodí se zejména pro agresivní média či jedy. Membránová čerpadla mohou pracovat až do tlaku bar.


Vzduchomembránová čerpadla. Hyva se vyrábí a jsou dostupná v několika volitelných variantách. Pro sklápění a méně náročné aplikace nabízí Hyva širokou řadu zubových čerpadel. Pro vysoké tlaky a dlouhodobý provoz doporučuje Hyva vysoce výkonná a vysoce účinná pístová čerpadla Hyva. Konstrukce se zalomenou osou zajišťuje malé externí rozměry a nízkou hladinu hluku za provozu.


Piston Pumps: Positive Displacement - Albin Piston Pumps The heart of any fluid system is the pump. Albin Pumps are renowned worldwide for their high quality, easy to use and hassle-free operation. All our models are fully tested to. Při zpětném pohybu pístu je kapalina vtlačena do válce přes vstupní ventil.


Pístová čerpadla

Když se píst vrací do původní polohy, vstupní ventil se uzavře a kapalina je vytlačena ven zpětným ventilem. Wuflex pracují jako rotační pístová čerpadla. Rotor se otáčí v pružném měchu, který jej zcela obklopuje a současně chrání proti působení čerpané kapaliny, která je proto ve styku pouze s vnitřní plochou tělesa a vnější plochou. Všude tam kde jsou kladeny vysoké nároky na maximální spolehlivost a funkčnost, například v těžkém průmyslu a nepřetržitém provozu při maximálních tlacích.


V nabídce na našem eshopu naleznete také pístová čerpadla , nebo tlakové - pojistné ventily pro řízení tlaku. Radiální pístová čerpadla firmy Moog, označována také jako RKP, jsou v průmyslu užívána již více než dvacet let. Osvědčila se především dík svému robustnímu a spolehlivému designu.


Pístová čerpadla

Tato řada čerpadel firmy Moog je neustále zlepšovaná, což vede ke kompaktnějšímu designu a tiššímu provozu, kratší reakční době a vyšší objemové účinnosti. Clear All Filter () Done. Seradit podle: Zobrazení.


Pístové čerpadlo - 040L-LH-4H-BA. Seřadit podle vlastnosti produktu. Divize () () Pro typ kapali. Materiál tělesa () Divize. Ponorná čerpadla - sací síla až do poslední kapky!


Ať potřebujete zásobovat domácnost a zahradu užitkovou vodou z alternativních vodních zdrojů nebo chcete snadno a rychle odčerpat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.