pondělí 14. srpna 2017

Pneumatické válce

Pneumatické válce

Pneumatické válce – základní informace. Náš sortiment jsme rozšířili o pneumatické válce včetně příslušenství, pneumatické a elektropneumatické rozváděče, jednotky pro úpravu vzduchu, pneumatické šroubení, atd. Free delivery on eligible orders. Order by 8pm for same day dispatch.


Pneumatické válce

Over 500products in stock from RS. DC Generator for More POWER From the Rain! Při porovnání s hydraulickými válci jsou pneumatické válce obecně jednodušší na použití, protože místo hydraulické kapaliny (olejová směs s přídavnými aditivy) využívají stlačený vzduch u kterého nehrozí znečištění okolí jeho únikem. Parker Origa uvádí na trh nové pneumatické bezpístnicové válce P1Z s magnetickým přenosem.


Verze s otvorem nebo hřídelí. Oválné válce série OV. Minimální požadovaná veli. Nejpoužívanější pneumatické válce vyrábíme na počkání. Norgren nabízí v tomto odvětví jednu z nejkomplexnějších řad jednočinných a dvojčinných válců a jejich odpovídajícího příslušenství.


Pneumatické válce

Toho se využívá především na výrobních strojích a linkách. Může být několik provedení válců - například jednočinné a dvojčinné provedení dle ISO norem, s různými zdvihy a průměry. Modely, které doplní stávající řady Parker Origa bezpístnicových válců, budou k dispozici ve dvou základních variantách – s volně otočným vozíkem a dvěma paralelními tyčemi pro vedení vozíku. Snímače nám indukují koncové polohy těchto válců.


Další pneumatické válce na základě poptávek dodáme jakýkoliv válec od průměru do 3mm, válce dle ISO. Přečtěte si více informací. Návrhy a dodávky pneumatických systémů. Oficiální distributor Parker Hannifin. On-line rychlá poptávka - pneumatické prvky.


Expresní výroba pneu. K inovačním možnostem patří kompaktní válce , válce s vodicí konstrukcí z nerezové oceli, bezhlavé válce , rotační hnací zařízení, produkty se zabudovaným snímačem polohy a produkty pro manipulaci. Příslušenství válce.


Ventily a ventilové systémy. Tlakové regulační ventily. Proudové ventily a uzavírací ventily. Lisovaný profil s drážkováním pro snímače poloh. Vybaveny nastavitelným tlumením v koncových polohách, vyrobeny z hliníku a oceli C45.


Válce standardu ISO a ostatní pro širokou škálu aplikací. Celá škála kompaktních a upínacích válců dle standardu ISO a ost. Teleskopické pneumatické válce.


Letos v květnu se konal na letňanském výstavišti v Praze již druhý ročník veletrhu strojírenských technologií Mach. Jedním z vystavovatelů bylo poličské družstvo Intratech - firma, která se zabývá výrobou, montáží a prodejem pneumatických prvků Univer. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kompaktní pneumatické válce , s krátký zdvihem – série C05.


S nerezovou pístní tyčí jako standardn a zvýšenou odolností proti korozi tělesa jsou vhodné pro upínací a blokovácí operace. Výhradní zastoupení Hoerbiger-Origa. Možno vidět v našem skladě v Přerově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.