středa 23. srpna 2017

Revize jeřábů

Dále nabízíme revize plošin, žebříků, vázacích prostředků a revize zdvihacích zařízení všech ostatních typů. Nabízíme revize jeřábů a kladkostrojů všech typů včetně. Kontroly vázacích prostředků. Zajištění náhradní dokumentace jeřábů.


Při provádění revizí zdvihacích zařízení kontrolujeme celkový stav zdvihacího zařízení zkoušením s těžkým břemenem, jenž o něco převyšuje povolenou nosnost. Způsob zkoušení jeřábů vybavených trvalo prostředky pro uchopení nebo zavěšení břemene (drápákové, magnetové, stripovací, korýtkové apod.) nebo jeřábů speciální použití musí předepsat výrobce v technické dokumentaci, včetně zkušebních břemen a metodiky zkoušek. Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení, např. Revizní zkoušky a revize jeřábů.


Provádíme opravy a revize vyhrazených zdvihacích zařízení. Výchozí a pravidelné revize elektro. Dále nabízíme výchozí a pravidelné revize elektroinstalace zdvihacích zařízení dle platných norem. Rozdělení jeřábů do tříd je uvedeno v odborné technické literatuře jako např. Jelikož bezpečnost práce je nejdůležitější aspekt každého zaměstnavatele, revize jeřábů a revize zdvihacího zařízení jsou prohlídky, jenž mohou předejít nehodám a úrazům.


Revize jeřábů

Návody a obecné rady, jak se připravit na revizi nebo inspekci. Každá revize má jasně danou platnost, kterou musíte ještě před vypršením obnovit, chcete-li zařízení i nadále používat. Termíny, do kterých je potřeba revizi provést, se u různých typů zařízení liší. Proto jsme pro Vás připravili přehledné tabulky, kde naleznete lhůty pro provádění kontrol a revizí. Inspekce, revize a revizní zkoušky jeřábů i dalších zdvihacích zařízení.


Opravy a servis jeřábů. Zpracování systému bezpečné práce. Prodej náhradních dílů pro kladkostroje BALKANCAR. Provoz jeřábů a zajištění bezpečnosti při práci pomocí inspekčních prohlídek dle předpisů.


Tyto kontroly a zkoušky mohou provádět pouze kvalifikovaní revizní technici, kteří disponují patřičným oprávněním. Na základě osvědčení Technické inspekce České republiky ze dne 5. O každé provedené revizi a revizní zkoušce vystavíme předepsaný doklad v souladu s platnou legislativou a sestavíme plán následných kontrolních úkonů, který předáme zákazníkovi. Dále školení: vazač břemen, jeřábník, obsluha VZV (vysokozdvižného vozíku), obsluha pracovních plošin.


Při podezření na jejich poškození musí být vázací prostředek vyřazen z provozu a podroben důkladné kontrole. Zajišťujeme revize jeřábů a školení jeřábníků. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pavel Múčka, Jiří Helísek, EGW CRANES, s. Pronájem stavebních jeřábů. Možnost pronájmu rádiového dálkového ovládání. Vyroba jeřábů , drážek, provádíme revize , opravy zvedáků a zdvihadel.


Ty však neodpovídají platné české legislativě v názvech kompetentních osob i prováděných inspekcí. Proto je v národní příloze NA normy uvedena interpretace na české podmínky. V současnosti provádím revize zdvihacích zařízení zejména ve městech Hranice, Kroměříž, Ostrava, Olomouc, Otrokovice, Přerov, Zlín a okolí. Provádím zkoušky jeřábů k prověření funkce, provozní způsobilosti a bezpečnosti provozu dle vyhlášky č. Pravidelné revize jeřábů jsou zkrátka nezbytností.


Jaké nedostatky revizní technik obvykle zjistí? Mnohdy ale revizní technik zdvíhacích zařízení zjistí některá pochybení. Patří mezi ně kupříkladu absence. FIRMA: Josef Janoušek.


Revize jeřábů

Základní a periodické školení jeřábníků a vazačů. Strojní revize a revizní zkoušky jeřábů. Vazačské zkoušky a jeřábnické. Provádí se dle zařazení výrobce zdvihacího zařízení uvedené v provozní dokumentaci).


U mobilních jeřábů (automobilní jeřáby, hydraulické ruce, jeřáby na kolovém podvozku) se revize provádí každý rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.