pondělí 28. srpna 2017

Revize kotlů na tuhá paliva

Revize kotlů na tuhá paliva

Provádíme prohlídky kotlů dle zákona č. Revize a kontroly plynových zařízení. Objednávka revize kotle na tuhá paliva kontrola revize pro. Povinná revize kotlů na tuhá paliva bude vyžadovaná už od 31. Potřebujete rychle sehnat technika, který vám revizi zajistí?


Využijte naší databáze. Vlastníte kotel na tuhá paliva ? Každý provozovatel kotle na tuhá paliva má povinnost pravidelně po třech letech nechat provézt kontrolu kotle, tzv. Letos tedy budou opět revize ze zákona povinné. Odklad pro revize kotlů. Až 8tisíc domácností mělo mít do konce letošního roku hotovou další revizi kotle na tuhá paliva dle zákona o ochraně ovzduší.


Ministerstvo životního prostředí letos novelizovalo zákon o ochraně ovzduší, díky tomu od 1. Kotle na pevná paliva. Nejnovější změna zákona se týká kategorie kotlů na pevná paliva. Tato povinnost se týká všech typů kotlů na pevná paliva a za její nedodržení hrozí úřady pokutou až 50. Jeden z nástrojů tohoto zákona se dotýká právě nás, majitelů stacionárních zdrojů, neboli kotlů na tuhá paliva , od do 3kW.


Ve stručnosti lze tuto kapitolu zákona shrnout takto. Majitelé by neměli ve svých kotlech spalovat nic jiného než tuhá paliva , která splňují podmínky provozu. Přehled techniků, kteří vám mohou zajistit revizi je rozdělený podle krajů a měst. Mnozí lidé, kteří mají kotle na tuhá paliva , by měli nově za jejich revizi ušetřit. Zákona o ochraně ovzduší č. Už jste splinili svou zákonnou povinnost?


Jako první se nabízí si přiblížit zákon, který revizi kotlů na tuhá paliva upravuje. Jeho cílem je, jak již samotný název napovídá, snižovat úroveň znečišťování ovzduší a omezit tak případná rizika. S koncem roku se přiblížil termín pro povinné revize kotlů na pevná paliva. Vyplývá to ze zákona o ochraně ovzduší, podle kterého každý majitel resp.


Revize kotlů na tuhá paliva

Všechny uživatele kotlů na tuhá paliva bych rád upozornil, že tato revize není žádnou přísnou kontrolou, ze které by v současné době plynul jakýkoli postih. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší kotle na tuhá paliva a jejich recenze. Nejlepší kotle na tuhá paliva – TOP 9. Do konce roku musí každý spalovací zdroj na tuhá paliva o příkonu 10–3kW napojený na radiátory projít kontrolou technického stavu a provozu.


Jeden zákazník bude na konci dne veřejně vylosován a získá vybraný kotel zdarma. Při objednání kotle dne 3. Největší vzorkovna kotlů na tuhá paliva v ČR! W příkonu zkontrolován odborně způsobilou osobou proškolenou výrobcem. Povinnost platí pro všechny kotle bez ohledu na jejich stáří. REVIZE KOTLŮ NA TUHÁ PALIVA Vzhledem k novele zákona bude nutné, nejpozději do 31.


Revize kotlů na tuhá paliva

Revizní zpráva Vám bude, v souladu se zákonem, vystavena na roky. V poslední době se mnoho našich spoluobčanů obrací na obecní úřad ohledně revizí kotlů na tuhá paliva. Povinnosti týkající se revizí jsou ve zprávě Ministerstva životního prostředí. Ze stránek Asociace podniků topenářské techniky APTT jsme stáhli revizní techniky z nejbližšího. Budou nutné revize kotlů na tuhá paliva.


Novela tohoto zákona může na první pohled působit jako zbytečná šikana zejména obyvatel venkova, kde se tuhá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.