středa 9. srpna 2017

Septik 3m3

Veestandardid on üldjuhul rakendamiseks vabatahtliku välja arvatud ehitusmaterjalide harmoneeritud standardid. STRONG Septik on sobiv toode eramaja reovee puhastamiseks 2mkuni inimest, 3mkuni inimest. Mõeldud eramutele, milledel puudub ühendus ühiskanalisatsiooniga. STRONG septik kolmekambrilisest settemahutist, jaotuskaevust ja imbväljaku tarvikutest, millede korrektne ja õige paigaldamine tagab sujuva ja tõrgeteta töö pikkadeks aastateks. Soeta omale sobilik septik otse meie e-poest!


Tento kruhový samonosný septik 3mse běžně používá v prostředí bez výskytu jílovité půdy či spodní vody. Zároveň by neměl být tento samonosný kruhový septik použit v místech, kde je vyšší statické zatížení, například přejezd aut nebo blízká veřejná komunikace. Tento pochozí plastový kruhový septik se usazuje na základovou desku o tloušťce – 20. Kui ei leidnud veel endale sobivat, vaata ka neid. Anaeroobse filtriga iseankurduv septik Carat S Meilt leiad.


Vyroben z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Betonové septiky - tříkomorový nebo čtyřkomorový septik z betonu Vyrábíme betonové septiky, provedeme návrh (projektovou dokumentaci) septiku a instalaci septiků přímo u zákazníka. Septik prvním stupněm čistícího procesu a slouží především k zachycení a usazení pevného znečištění z odpadní vody. C) Kõik õigused kaitstud.


Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Väljundtoru ∅110mm = 1tk. Teenindustoru ∅400mm = 3tk. Torukork ∅400mm = 3tk.


Imbsüsteem koosneb: Jaotuskolmik ∅1mm. OV, alebo ako finančne dostupnejšie riešenie čistiaceho objektu. Septik je riešením hlavne tam kde nie je prístup k el. Funkčnosť septiku je založená na vnútorných dvoch alebo. Za septik je vhodné zapojovat další čistící zařízení, například zemní filtry.


Septik 3m3

Tříkomorový septik Vám ušetří další prostředky, protože jeho zapojení zvládne zručný český kutil s naším podrobným návodem svépomocí. Náš septik totiž není nutné obetonovávat. Instalaci je možné zvládnout za víkend. Pro úplnou jistotu správného zapojení Vám, v. Jímka JKŽje kvalitní, ověřená na vodotěsnost.


Z Plastu kvalitního (Polypropylenu), bez podílu recyklátu. Jímka je určena jako Žumpa nebo Septik (jímky na vodu, jsou v sekci jímky na vodu). Vlez (komínek), jde na přání prodloužit. Jímka 3m, je díky malému průměru velice stabilní.


U této jímky, jako i u. Tříkomorový septik funguje na principu vyhnívání, kdy odpa který do septiku nateče, se drží v první komoře, kde se postupně rozkládá, poté přepadá do druhé komory, kde nadále probíhá proces vyhnívání, poté do třetí komory a dále do pískového filtru, kde se voda dočistí, anebo do trativodu. Tarbija või Ärikliendi isikuandmeid (nimi, kontakttelefon, aadress, e-postiaadress vms) ning edastada logistikapartneritele isikuandmeid kauba kohaletoimetamiseks. Igale tööle on hin mis sõltub kliendi soovidest. Töid teostame üle Eesti! Septiku rajamiskulud on reoveemahutiga võrreldes suuremad – kuid tehtav kulu tasub ennast ära oluliselt väiksemate ülalpidamiskuludega.


Meie paigaldatavad septikud vastavad EU-standarditele ning on vastupidava ilmastiku- ja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.