pondělí 25. září 2017

Bazénová hadice 38mm

Nabízíme Vám bazénové hadice ve dvou standardních průměrech - mm nebo mm. Podrobné informace o možnostech použití jednotlivých hadic najdete vždy u. Solární bazénová hadice 38mm (vnitřní průměr) se používá buď na propojení solárního ohřevu s bazénem anebo pro napojení solární sprchy. Díky černé barvě hadice se v ní během slunečního záření rychle ohřívá voda. Obrázky a videa mají ilustrační charakter.


Bazénová hadice modrá 38mm.

Uvedená cena je za jeden díl. Neohodnoceno Značka: zahrada-XL. Použitím bazénovej hadice je. U větších bazénů doporučujeme pro připojení vysavače využít hadici o průměru 38mm.


Každý díl je zakončen hladkým koncem. Prodáváme také hadici o průměru mm , ujistěte se proto prosím, zda objednáváte správný průměr. Rýchla a jednoduchá inštalácia pomocou sťahovacích pásikov. Ponúkame výber bazénových hadíc v priemeroch 3 3 a mm.


Viac o použití a inštalácii bazénových hadíc sa dozviete v detaile.

Plovoucí bazénová spirálová hadice vysoké kvality, ani při opakovaném překroucení nedojde k poškození hadice. Slouží k spojení hadic o průměru 38mm. Standardní balení je v délce m (dílů po m). Pokud je třeba delší, objednejte si pro spojení Spojku bazénové hadice 38. Pro připojení filtrace k bazénu se nejčastěji používají hadice o průměru mm.


Bez alespoň jednoho bazénová hadice 38mm od nás letos nemůže obejít. Hitem letošní sezónu jsou barevné bazénová hadice 38mm. V ohybu pak často dochází k poškození hadice.


Stavby a služby pro zahradní jezírka, koupací jezírka, zahradní okrasná jezírka, koi kapry, odborné články,. Srovnejte ceny produktů. K č (e-shopy) Další příslušenství k bazénům Marimex. Technická data: - určení: bazény - rozměr: 32- mm - barva: bílá. Flexibilní hadice z LDPE.


Vhodná ja pro bazény, tak pro solární systémy. Pokud objednané množství přesáhne maximální délku hadice (m), pak je nutno doobjednat spojku hadice. Hadice jsou dělitetelné po m. Pomocí spojky propojíte hadice na vámi požadovanou délku. Možnost objednání v celku násobky jednoho dílu hadice.


Pokud chcete hadici dlouhou m, objednejte si jeden kus.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Průměr hadice (vnitřní) je 38mm. Provedení v bílé barvě tvarovaná do „husího krku“. Díky tomu má dostatečnou ohebnost a velkou pevnost zároveň.


Propojovací hadice délky m má oba konce zakončené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.