úterý 5. září 2017

Cisteni podlah

Cisteni podlah

Parní čištění podlah Čištění podlah párou V případě Vašeho. Impregnace betonových podlah dle norem britské certifikace. Více informací na webových sránkách. Renovace podlah , broušení podlah , podlahářské práce a jejich vyúčtování klientovi přichází na řadu po důkladné kontrole jednotlivých úkonů vedoucím pracovníkem.


Cisteni podlah

Vyúčtování prací probíhá po předání realizace. Celková cena je vypočtena základě dle skutečně strávených hodin pracovníky, dle počtu m2. Součástí ceny je také jednorázový poplatek za. PVC, marmolea nebo terazzo podlahoviny. Díky používání nejnovějších technologií a čisticích přípravků dostupných na mezinárodním trhu dosahujeme skvělých výsledků v oblasti renovace, ochrany a impregnace dlažby a podlah.


Většina výrobců kvalitních vinylových podlah má ve svojí nabídce i čistící přípravky, které jsou určeny přímo pro jejich produkty. A já bych vám doporučil je používat, protože jsou vyzkoušené právě na těchto podlahách a máte tedy zaručené, že budou fungovat bez toho, abyste podlahu nějak poškodili. Jsme rodinná firma, kterou založil Ing.


Nabízíme široký sortiment podlahových krytin a jejich montáž. Nejraději děláme podlahy v rodinných domcích a bytech, jsme však pyšní i na větší proj. Voskování podlah kvalitním voskem. Tímto zajistíme, že již nedojde k hlubšímu znečištění podlah. Výhodou polymeru jsou i další výhody, že na podlaze nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti-skluz.


Tím vznikají mikropóry do kterých se dostává nečistota, která se velmi špatně odstraňuje. Tímto vlivem se podlaha stává matná, mění se barva a velmi špatně se čistí. Toto vše pravidelná péče a celoroční.


Vašich prostor může být úkon na jeden a leckdy i více dnů. Je velice důležité říci, že námi zaslaný a kalkulovaný předběžný počet hodin vychází z našich dlouholetých zkušeností a ve většině případech se nám daří avizované časové rozmezí dodržet. Vysavače na čištění všech druhů povrchů. Vnitřní znečištěný vzduch obsahuje kouř, saze, prach, výpary a jiné škodlivé látky. Garantujeme Vám, že naši pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky.


Zámková dlažba, která je často používána pro řešení příjezdových cest, chodníků a ploch parkovišť také vyžaduje čištění, údržbu a renovaci. Ochranný film zároveň usnadňuje běžné čištění podlah při následném provozu. Běžná každodenní údržba podlahy. V ideálním případě vás výrobce, případně dodavatel podlahy, informuje o nejvhodnějším způsobu jejího čištění a údržby, včetně odstraňování odolných skvrn. Elastické podlahoviny bývají při poškození velmi často vyměňovány, což stojí spoustu času i peněz.


Při využití našich služeb vrátíme podlahu do perfektního stavu, a to klidně během hodin. Možná je i kompletní barevná renovace, kdy dokážeme kompletně změnit vzhled vaší podlahy. LEŠTĚNÍ POVRCHU LITÉ EPOXIDOVÉ PODLAHY V PRODEJNĚ KABELEK.


Před leštěním podlahy, jsme čistili podlahu kotoučovým strojem s diamantovým padem. Vaší objednávky dle Vašich potřeb a přání. Po vyčištění následovalo leštění leštícím diamantovým padem s leš. Lešticí a čisticí prostředek na alkoholové bázi se zase postará o všechny druhy podlah , ale také nerezové a pracovní desky pro zpracování potravin. Díky rychlým změnám z hlediska technologického vývoje to je vskutku náročná disciplína, jelikož se materiálová a technologická.


Cisteni podlah

Centrum profesionálního čištění průmyslových podlah a odborné inspekce podlah nabízí našim klientům a zákazníkům odborné a kvalitní služby v oblasti čištění průmyslových podlah , odstranění barev z průmyslových podlah , odstranění lepidel z průmyslových podlah , desinfekce průmyslových podlah , impregnace koberců, svozu a dovozu koberců, hloubkového. Strojové čištění podlah provádí mobilní tým BRUCO v rámci celé ČR. Kvalitu námi prováděného strojového čištění podlah dokládá dlouhodobá spolupráce s obchodními řetězci Kaufland Česká republika a BILLA ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.