pátek 1. září 2017

Kalová jímka

Domovní dešťová zdrž je vhodná pro akumulaci dešťových srážek a následnému využití. Rychlá navigace: Popis Fotogalerie Dokumenty. Ukázky z již realizovanýc.


SIRW75 Kalová jímka , žádné připevnění. Ponorná kalová čerpadla do septiku, žumpy či kanalizační jímky se hodí zejména pro čerpání odpadní vody s obsahem fekálií z domácností, provozoven, obcí atd. Obvykle na sacím otvoru nejsou opatřeny žádným sítem.


PUMPA, případně automatické domovní čerpací stanice jsou určeny pro čerpání odpadních vod do gravitační nebo tlakové kanalizace. V naší nabídce naleznete jak kompletně vybavené čerpací jímky, tak pouze samostatné komponenty pro čerpací stanice. Jímka je určena pro zakopání do země. K jímce obdržíte certifikát o vodotěsnosti dle evropských norem, prohlášení o shodě – slouží ke kolaudaci a dále montážní návod pro uložení jímky. Víko jímky je pochozí.


V této kategorii pro vás vybíráme nejlepší kalová čerpadla do septiku, žumpy nebo jímky na splašky, fekálie a odpadní vody. S kvalitním, spolehlivým a odolným čerpadlem do septiku může být odčerpávání splašků bez starostí. Přečerpávací stanice ACS-2.


Automatický čerpací systém dešťové vody. Cena pitné vody z vodovodu stále roste. Raději se ujistěte u. Kalové čerpadlo využijete k čerpání kalových a znečištěných vod. U tohoto alba je zakázáno přidávat komentáře.


Nabídnout další alba. Produkty Fotokniha Pexeso Kalendář Fotky Klasik Fotky na desce. SIRX75 SIRIUS Kalová jímka , žádné připevnění. Odkalovací potrubí bylo nově.


Inteligentní alarm, akustický a vizuální signál (LE bzučák). Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3. Tato 1 vodotěsná nádrž na dešťovou vodu samonos. V případě výskytu spodní vody doporučujeme jímku obetonovat minimálně do výšky hladiny spodní.


Kalová jímka

Je tedy nutné ji pravidelně vyvážet. Slouží pro zachycení a akumulaci odpadní vody z objektů, jako jsou například chalupy, chaty, různé provozovny, rodinné domky ale i obchody, dílny, restaurace, penziony a zemědělské stavby. Budují se tam, kde splaškové odpadní vody nebo vody se škodlivými.


Nakupujte u specialistů na Neptun. Filtrace, kalová jímka Filtrační jímka PURECO slouží jako preventivní a účinné řešení, které předchází zanášení naplaveninami a sedimenty, zejména pro objekty jako jsou retenční a vsakovací nádrže. V žádném případě nedoporučujeme přímý pojezd zákrytové destičky, pokud nelze vyloučit je vhodné osadit poklop jiného výrobce.


Kalová jímka

Komínek výšky 50cm není pevně spojen s víkem. Naše kalová čerpadla najdou uplatnění u rodinných domů a objektů, kde je potřeba odpadní vody dopravit do veřejné kanalizace. Kalová čerpadla jsou určena k čerpání znečištěné a odpadní vody, splašků, fekálií, naplavenin, stavebních, průmyslových a zemědělských kalů a všech podobných kapalin s příměsí pevných nebo vláknitých nečistot.


Kalová jímka je umíetěna v nejnižším místě sklepa a jsou do ní sváděna všechna média uniklá z potrubních rozvodů a zařízení eklepa, média odetraňovaná z jednotlivých eouatav jako nežádoucí složky provozních kapalin a média používaná pro periodické čištění etrojních zařízení. Koncepci záchytných jímek ve sklepě určují vždy souetavy. Plastová jímka je nejlevnější a plně vyhovuje menší produkci odpadních vod například na chatě, chalupě, případně v rodinném domku. Plastová jímkase používá nejen pro jímání splašků, ale jako retenční nádrž na dešťovou vodu, požární nádrž či jako kalová jímka.


Podívejte se na naši nabídku. V nabídce najdete také profesionální benzínová čerpadla HERON , speciální 12V čerpadla, vodokružné vývěvy, jezírková čerpadla, nebo klasické ruční pumpy na studnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.