pondělí 4. září 2017

Natahovací zahradní hadice

Smršťovací zahradní hadice s profi pláštěm m - zelená. Momentálně nedostupné. Zde zakoupíte kvalitní elastické profi flexi flexibilní smršťovací natahovací roztažitelné zahradní hadice.


Zahradní hadice metrů. Délka při napuštění vodou. Natahovací hadice 15m. Po naplnění vodou se automaticky prodlouží téměř na trojnásobek své původní délky. I tato natahovací hadice po napuštění vodou téměř ztrojnásobí svou délku.


Flexibilní hadice je vyrobena z latexové hadice uložené v extra odolném tkaninovém úpletu který ochrání hadici proti protržení. Koncovky hadice jsou strojově osazeny mosaznými rychlospojkami, a gumovou ochranou. Na našem eshopu najdete ty nejkvalitnější roztahovací zahradní hadice.


Vybírat můžete ze tří délek hadic. Skladem (ks) 4Kč bez DPH. Automaticky se prodlouží z původních metrů až na metrů.


Na trhu najdete hadice různých délek, průměrů a materiálů. Vyplatí se investovat do koupě kvalitní hadice , která vydrží déle jak jednu sezonu. Dokoupit lze také praktické doplňky, které zjednoduší manipulaci s hadicí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Tato profesionální smršťovací hadice je velmi lehká, skladná a odolná! Nepostradatelný doplněk každé zahrady! Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic. Roztažitelná hadice Xhose - Lehká, skladná a nezamotatelná.


Přesně taková je tato praktická roztažitelná hadice , která eliminuje všechny tři největší nedostatky hadic již od jejich vynálezu. Hadici lze využít také při mytí auta nebo podlahy. Součástí balení je I pistole se stupni rozprašování. Systém rychlospojek Vám umožní rychle a bezproblémově spojit několik hadic dohromady.


Natahovací zahradní hadice

Jakmile jste skončili se zaléváním, stačí vypnout vodu a nechat vytéct zbylou. Ahoj, máte někdo smršťovací zahradní hadici X-HOSE? Smrštovací hadice , zahradní hadice smršťovací, smršťovací hadice na zalévání, hadice na zahradu, kvalitní smršťovací hadice , samosmršťovací zahradní hadice , zahradní hadice s kovovými koncovkami, smršťovací Flexi zahradní hadice , flexibilní smršťovací zahradní hadice , smršťovací hadice s mosaznými rychlospojkami, smršťovací hadice český výrobce. Uložené seznamy jsou prázdné.


Seznamy slouží pro uložení nabídek, které vás zaujaly a nechcet. Ideální řešení pro údržbu Vaší zahrady. Happy Green natahovací hadice m 50YE15MG. Kombinace extrémně pružné latexové hadice a vysoce odolné textilie zaručuje prodloužení až na metrů.


Hadice je tak lehká, že ji unese i dítě. Uplatníme různé druhy hadic. Znížili sme ceny všetkých našich produktov! Díky svému průhlednému provedení v citrónově žluté barvě přitahuje tato zavlažovací hadice mnohé pohledy. Speciální materiály, ze kterých je tato hadice vyrobena, jsou velmi šetrné k životnímu prostředí a vnitřní vrstvu tvoří recyklované materiály.


Hadicu lze využít nejen na zahradě, ale i při mytí auta, koberců nebo podlahy. Súčasťou balení je pistole se stupni rozprašovanie. Vďaka systému rychlospojek je.


Nejdůležitější vrstvou zahradní hadice je tkané armování. To zajišťuje, že hadice je flexibilní, tvárná, odolná proti tlaku, tvarově stabilní, nepřetáčí se a neláme. V závislosti na účelu a kvalitě existují nejrůznější druhy armování.


Maximální nároky splňují příčné armování nebo spirálovité pletené tkaniny. Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.