středa 6. září 2017

Plastovy septik

Plastová jímka (žumpa- septik ), se můžem osadit nasávacím hrdlem, které usnadňuje vyvážení. Jedná se o hrdlo DN1HT s gumou, to se jednoduše nadstaví rourou DN16 a na něj se nasadí víko k tomu určené. Fekální roura se prostčí tímto otvorem, který je nad terénem a nemusí se složitě odkrytovávat zabezpečené víko.


Plastovy septik

Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Tím se septik liší od jímky, tzv. Navíc vestavěný anaerobní filtr zajišťuje, že ven vytéká voda šetrná k životnímu prostředí. Tříkomorový septik funguje na základě biomechanického přečištění odpadních vod. V první komoře zůstávají pevné části odpadu, které se usadí na dně a postupně se rozkládají.


Hrubě přečištěná voda protéká do druhé komory, ve které dál probíhá proces vyhnívání. Do třetí komory se dostane již jen přečištěná voda, která je zbavena pevných částic. Samonosný tříkomorový plastový septik SK1-EK (EKOCIS) je ideální k rekreačním objektům s přerušovaným provozem, nebo jako náhrada za stávající betonový septik , který už se rozpadá a netěsní.


Zabere málo místa, má pevnou konstrukci a přes jediný otvor se dostanete ke všem komorám. SEPTIK trojkomorový Zľava. Princíp funkcie trojkomorového septiku spočíva v jeho prietokovosti.


Septik je trojkomorová prietoková nádrž. Plastové žumpy sú modernou ekonomickou náhradou starších betónových žúmp. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba! Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky. Po usazení se obsype tříděným výkopkem (pláště septiku se nesmějí dotýkat vetší a ostré kameny), nebo se dle místních podmínek (spodní voda, blízkost budov) obetonuje.


Plastovy septik

Vstupní otvor je zakryt v úrovni terénu pochůzným betonovým víkem o průměru cm. Nádrž septiku v provedení pro spodní vodu musí být. Za septik je vhodné pripojiť zemný pieskový filter ako druhý stupeň očistenia.


Z vrchného vstupného otvoru máte prístup do všetkých komôr, takže môžete kontrolovať obsah septiku bez problémov. Naše plastové septiky sú opatrené prítokom a odtokom, podľa Vášho priania. Pre zníženie frekvencie vývozu je vhodné do septiku sypať baktérie, ktoré rozkladajú. Odpadní voda se z první do druhé komory dostává průtokem nade dnem septik.


V případě, že na pozemku máte pod úrovní terénu spodní vodu, je dvouplášťové provedení ideálním řešením. Dvouplášťové provedení septiku je jednoduší na montáž než-li provedení k obetonování, beton se vhazuje do mezipláště. Plastový septik dvouplášťový - Dvouplášťové septiky jsou vhodné do míst s výskytem spodních vod. V septiku se hromadí pouze nečistoty, voda odtéká pryč. Díky tomu se septik vyváží méně často.


Představuje tak pohodlnější řešení než jímka (žumpa), ve které se hromadí splašky včetně vody. Plastové jímky, septiky nebo nádrže na dešťovou vodou, vyrobeny z odolného materiálu od výrobce MIROSEP. Usazení bez betonáže s dopravou zdarma.


Plastovy septik

Ponúkame Vám kvalitné samonosné plastové žumpy a zberné nádoby na vodu. Naše výrobky sú statický posúdené a certifikované a 1 vodotesné. Druhý plášť, je vždy minimálně v průměru o 30cm větší než jímka, tedy 15cm na každé straně jímky.


Montáž je jednoduchá a při betonování pláť funguje i jako bednění. Beton navíc funguje i jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.