čtvrtek 26. října 2017

Dávkovací čerpadlo

Přesně definovaný objem kapaliny se při zpětném zdvihu plunžru nasaje a při výtlačném zdvihu vytlačí do dávkovacího vedení. Nastavení čerpadel jsou měnitelná, aby bylo dosahováno stále přesného dávkování. Membránová čerpadla mohou pracovat až do tlaku bar. Pístová čerpadla jsou přesná a na tlaku poměrně nezávislá, je možno libovolně nastavit konstantní poměry různých médií, která mají být dávkována.


Vzduchomembránová čerpadla.

Série čerpadel Grundfos DMX dokazuje po celém světě svou hodnotu při dávkování. DMX s mohutnou konstrukcí s membránou a kvalitními motory vyžadují minimální údržbu a jsou nejlepší volbou pro mnohé dávkovací aplikace. Prisma je čerpadlo , jehož dávkování je zajištěno prostřednictvím krokového motorku. Toto revoluční řešení zajišťuje extrémně přesné a spolehlivé kontinuální dávkování kapaliny.


Proto je PRISMA doporučená také pro laboratoře a do farmaceutických provozů. Všechny ředěné kyseliny, např. SAVO), peroxid vodíku.

Manuální a externí řízení. Ochrana proti chodu na sucho. Motorové membránové dávkovací čerpadlo s automatickým odvzdušňovacím systémem Plus pro bezproblémové dávkování pH nebo koncentrovaného NaClO. Digitální dávkovací čerpadla Grundfos DME - Grundfos.


Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Pohon je zajištěn tlakovou vodou do které se injektuje dávkovaný roztok. Dávkovač pracuje bez elektrické energie. Dávka injektovaného roztoku je vždy přesná a úměrná k objemu vody protékající dávkovačem, tím se zabraňuje předávkování a. Peristaltické dávkovací čerpadlo s regulovatelným výkonem.


Napájení proudem se provádí baterií V, která se ukládá do externího krytu. Promyšlená magnetická regulace měří působící protitlak a chrání zařízení před přetížením. Tato technika činí snímač tlaku nadbytečným, čímž lze. V tomto případě může být např.


Některá solenoidní dávkovací čerpadla umožňují měnit výšku a rychlost zdvihu. To umožňuje značné snížení průtoku, tj.

Rozsah nastavení Je-li aktivní antikavitační funkce, je maximální průtok redukován (viz strana 12). SMART Digital DDE je kompaktní objemová, membránové dávkovací čerpadlo s proměnlivou rychlostí pohonu (krokového motoru) a inteligentní řídicí elektroniky s minimální spotřebou energie. Jsou dimenzována pro použití p ři nízkém tlaku a pro minimální dávkovaná množství.


Podle naměřených hodnot je v době chodu bazénové filtrace upravovaný stav chloru v. Dodávka dávkovacího čerpadla PP obsahuje. Každé dávkovací čerpadlo vyrobené společností LEWA je navrženo se specifickými silnými stránkami: Potřebujete-li vysokou energetickou účinnost, nízké náklady na údržbu nebo extrémně dlouhou provozní životnost membrán. Možná hledáte model dávkovacího čerpadla, které dokáže pracovat se superkritickými kapalinami nebo zkapalněným plynem, případně takové. Automatické dávkovací čerpadlo na tekuté pH do bazénu.


Vhodné pro domácí i veřejné bazény do objemu až 200m3. Jsme výhradní zástupce a distributor dávkovací techniky francouzské firmy Milton Roy Europe pro ČR a SR, dříve Dosapro Milton Roy. Firma Milton Roy byla jedním z prvních průkopníků v přesném dávkování chemikálií a po dobu více než 50-ti leté historie výroby a vývoje dávkovacích čerpadel, míchadel a dávkovacích systémů zaujímá pevné.


Za škody způsobené instalací nebo chybou obsluhy ručí provozovatel. Nejnovější verze návodu k obsluze je k dispozici na naší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.