pátek 6. října 2017

Rozměry wc mísy

Pro laika jsou rozdíly patrné hlavně v ceně, nebo tvaru. Prostor pro umístění záchodové mísy nesmí být přístupný z obytných místnosti (obývací pokoj, ložnice, kuchyň, jídelna). Záchodová mísa musí být v samostatné místnosti v bytě se 3-4. WC má skryté uchycení (na stranách WC nejsou otvory pro uchycení ke stěně), sedátko se dá snadno sejmout a očistit tak povrch toalety. Záchod má otevřený okruh splachování, díky kterému je možné snadno vyčistit vnitřní prostor toalety - např.


Rozměry wc mísy

Minimální rozměry WC a prostoru mezi zařizovacími předměty. WC mísy samostatné, nebo WC jako součást koupelny. Ve většině případů jsou dnes prkénka součástí záchodových mís a také dělaná přímo na míru. Může se však stát, že se vám prkénko z nějakého důvodu poškodí a výrobce již stejné modely nevyrábí, nebo se nedopátráte značky. U stojící verze záchodové mísy máte na výběr mezi WC s keramickou nádrží (tzv. kombík) a WC s plastovou nádržkou na zeď.


Důležitým parametrem WC je počet litrů na spláchnutí. WC mísa kombi s hlubokým splachováním a odpadem Vario. Navíc WC za trvale nejnižší ceny.


Co nám jistě umístění záchodové mísy ovlivní jsou normy. Jedná se o vnitřní rozměry místnosti a znovu připomínám, že jde o minimální hodnoty, které jsou. Vzhledem k rozmanitosti tvarů WC mís, může být toto celkem vážný. Vyberte si WC kombi, závěsné mísy , záchody, pisoáry, bidety, závěsné klozety, sedátka a doplňky pro. Nejširší nabídka WC mís na trhu.


Různé typ - závěsné, na podlahu, dětské i kombinované za fantastické ceny. Nakupujte u specilistů na koupelny. Rozměry : 550x370x3mm. Pozrite si širokú ponuku záchodových misiek pre kombi wc.


Nájdete tu sklenené misy rady renomovaných výrobcov, vyberte si ten najvýhodnejší typ práve pre vás. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


První skupina je proto dražší. Při výběru sedátko s tím nejlepším řešením. Nabízíme toaletní mísy v různých provedeních a tvarech, a to od renomovaných výrobců. Vybrat si můžete z kombinovaných klozetů, ale i závěsných WC.


Zaleží pouze na vašich možnostech a preferencích. Tip: Toaletu je vhodné doplnit o bidet či o malé umývátko. Mějte vše při ruce a dbejte na maximální hygienu. Hlavní funkční prvek záchodové mísy - splachovací nádrž - navzdory mnoha úpravám a různým návrhům, po dobu více než 1let, zůstal na principu provozu beze změny.


Jedná se o nádobu, nejčastěji keramickou, obsahující ruční mechanické zařízení. Jeho funkcí je poskytovat intenzivní průtok pro rychlé spláchnutí, které tvoří zátku vody a „uzavírá. Pokud už teď při součastné situaci máte wc o rozměrech x 90m tak v žádném případě nemůžete mít uvývátko. A) nejmenší rozměry pro místnost WC jsou 10x80m a dveře musí být otevíravé ven. B) když tam dáte ještě k-ci závěsného wc a kanalizační trubky tak se vám délka místnosti zkrátí ještě min.


Pracují pomocí hydraulického systému, kdy víko i sedák dopadá pomalu a tiše na klozet. WC sedátka SOFT CLOSE - s brzdou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.