pátek 27. října 2017

Sprchový panel

Sprchový panel

Rostoucí ceny vody, nedostatek prostoru, změna životního stylu, ale i módní trendy – to vše pomalu mění vzhled našich koupelen. Vany jsou postupně nahrazovány sprchami. Současné trendy dokáží sprchování povznést. Ak si však už musíme zvoliť, ktorý sprchový panel si vyberiete, venujte pozornosť niekoľkým dôležitým aspektomateriál - zvyčajne sú vyrobené z hliníka alebo plastu. K dispozícii sú však panely vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, umelého kameňa, mramoru, tvrdeného skla a dokonca aj žuly alebo exotického dreva.


Sprchový panel

POLYSAN - MOLA sprchový panel s termostat. Detail produktu Do obchodu. Rozteč baterie je 1mm. DANIELA posuvný držák sprchy, vývod vody, 700mm, chrom 12.


Je vybavený hydromasážními tryskami a jedním ručním. Hydromasážne sprchové panely sú realizované v dvoch materiáloch. Hliníkové, s povrchovou úpravou v šedej matnej, čiernej matnej, lesklej bielej a tiež bielo - čiernej kombinácii, a oceľové s povrchom z lesklého chrómu. Sprchový sloup s hlavovou a ruční sprchou. Všetky hydromasážne panely majú pevnú sprchu, ručnú sprchu s flexibilnou hadicou a masážne trysky alebo mikrotrysky.


Sprchový panel

Aplomo Shine sprchový masážní panel , bílý. Tento sprchový panel je k dispozícii aj v čiernej aj bielej povrchovej úprave. DPH) Aqualine Kód: SL290. GRACE sprchový panel.


Pokud dáváte přednost designu, pak bude pro vás sklěněný sprchový panel tou správnou volbou. Jak namontovat sprchový panel ? Alushower hydromasážní sprchový panel s pákovou baterií. The next video is starting stop. Plumbworld 7views.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prod. Bohatě vybavený hydromasážní panel s dešťovou i ruční sprchou a výtokem do vany zajišťuje zasloužený komfortní zážitek po náročném dni. Elegantní panel vyrobený z nerezové oceli v INOX odstínu s broušeným povrchem dokonale podtrhuje výzdobu moderní koupelny. Nerezový panel sa výborne hodí do každej modernej kúpeľne.


Možnosť montáže na stenu alebo do rohu sprchového kúta. K č Vaše sleva Koupit. Hledáte sprchový panel do Vaší koupelny a současně chcete ušetřit? Futuristický sprchový panel tectake s atmosférickým LED osvětlením se jistě stane vizuálním magnetem Vaší nové koupelny.


Rádi Vám s výběrem poradíme. Jednotlivé trysky jakož i intenzitu a teplotu světla lze pohodlně ovládat pomocí. Anti cal sprchové trysky.


T ento sprchový panel Vám ponúka navyše možnosť nastaviť smer prúdu vody, čo pri väčšine konkurenčných panelov nie je možné. Panel Ideal je celý vyrobený v Taliansku, na rozdiel od drvivej väčšiny sprchových panelov na trhu, ktoré sú. LATUS sprchový sloup. I levné sprchové panely zaujmou svým moderním provedením. Ovládanie funkcie vodopádu, veľkej tropickej sprchy, masážnej trysky alebo ručnej sprchy podľa potreby.


Trysky sú vybavené špeciálnymi antikalc vsuvkami, vďaka čomu je čistenie tohto výrobku prakticky samo osebe hračkou. Včetně pákové baterie, ruční a hlavové sprchy. Vytvořte si luxusní masážní sprchový kout přesně dle vašeho gusta – místo jednoduchého sprchového setu pořiďte hydromasážní panel a proměňte každodenní hygienu v ódu na radost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.