úterý 14. listopadu 2017

Armatury kravaře

Armatury kravaře

Detail firemních kontaktů. Show on map How to get. Previous Slide Next Slide. Kravaře -Kouty) - Firmy. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat v patičce každého e-mailu.


Vaše adresa byla přidána do databáze. Jednalo se o dodávku dvou kusů vysokotlakých šoupátek SDN 6PN 2do Indonésie. Tato šoupátka jsou určena pro velmi vysoké pracovní parametry a jsou ovládána pomocí čelní převodovky a elektropohonu AUMA. Pracovním médiem je pára o tlaku 1bar při teplotě 5°C. Budou připojena k potrubí z. Je schopna vyrábět i součásti pro větší světlosti včetně jejich svařování a tepelného zpracování.


ARMATURY Group has won a major contract in the field of oil extraction and distribution. VŠE PRO POTRUBNÍ TRASU. Hlavním oborem činnosti je Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. ARMATURY SERVIS KRAVAŘE , informace k výpisu ochranné známky.


Armatury kravaře

AVL vyrábí vysokotlaké armatury jako jsou šoupátka, zpětné klapky a tlakové zámky v rozsahu DNaž DN500. Adresa pro vrácení zboží, sklad: Levron s. Vývoj, výroba, predaj a servis priemyselných, hutných a špeciálnych armatúr. Dodávky čerpadiel a hutného materiálu.


Moravskoslezský kraj. Průmyslové armatury Vyrábíme průmyslové armatury , které jsou pravidelně používány v nejnáročnějších podmínkách. Tervetuloa sivuilleni! Certifikovaná firma H. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. KOVOCHEM se zabývá výrobou a prodejem exotermických a izolačních materiálů.


Použití najdou především ve slévárenských a hutních provozech. Obchodní zastoupení pro ČR, prodej: - průmyslové armatury - šoupátka, ventily, zpětné klapky, uzavírací a regulační klapky, filtry,. Zapsán člen představenstva RIIKO JOHANNES KAUROLA: 26. Vymazán člen představenstva Jiří Vaněk: 26. Aktuální katalog firem v kategorii Armatury Opava.


Výroba a prodej armatur v regionu Opava - Najisto. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. It is distanced 13km South from polish borders and 9km East from the town Opava. Dodáváme a kompletujeme zakázky pro vybavení koupelen a topení. V nabídce máme širokou škálu zboží jako vodovodní baterie, vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek, sanitární keramiku, koupelnové doplňky, ventilátory, kotle, bojlery, radiátory, instalační.


Armatury kravaře

Kontaktné osoby: Čestmír Richtar riaditeľ zahraničného obchodu – západ Tel. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. U nás se nadlábne každý.


V tomto podzimním kole nás čeká ještě hod kriketovým míčkem a skok vysoký. FEBE ARMATURY is a dynamically developing Czech company delivering fittings and pipelines. We specialize in the manufacture and delivery of products at a high technical and quality level: 4x eccentric shut-off flap valves, non-return bleeding flap valves, non-return and flue-gas flap valves made from European materials.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.