pondělí 20. listopadu 2017

Betonové jímky plzeň

Betonové jímky plzeň

Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky , nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu. Všechny jímky , nádrže na vodu, septiky a žumpy jsme schopni dodat z našeho skladu v Plzni. Při výrobě se používá kvalitní vyztužený beton, jsou pevné a dlouho vydrží. Navíc jsou opatřeny kvalitním penetračním nátěrem.


Betonové jímky plzeň

V kompletní sestavě se jedná o hotový výrobek, který ihned po osazení a napojení začne plnit svoji funkci a stává se plnohodnotným stavebním objektem. Vyrábíme a dodáváme certifikované betonové jímky a septiky. Doprava po ČR do 2-dnů. V nabídce máme také betonové čistírny odpadních vod pro rodinné domy.


Betonové jímky a septiky , nádrže na vodu , betonové žumpy. Ke všem výrobkům zde najdete výkresy a specifikaci použití, ceníky. Na montáž betonové jímky se můžete podívat ve fotogalerii.


Betonové jímky plzeň

Pevné, spolehlivé, za příznivé ceny. Pro sběr dešťové vody nebo kanalizaci. Děkuji velmi pěkně za milý, aktivní přístup a odborné rady, které mi pomohly při výběru betonové jímky. Jsme tu pro vás po-pá 8-18.


Zvláště děkuji za rychlý dovoz a montáž zdarma. Vynikající zákaznický servis, mil. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Vyvinutá výrobní technologie umožňuje snadné přizpůsobení velikosti nádrže nebo desky potřebám investora.


Vícekomorové betonové jímky jsou nádrže spojeny do řady, čímž je možné získat libovolnou kapacitu. Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci. Mohou to být bytovky, farmy a jiné. Naše betonové jímky byly již v řadě případů využívány jako náhrada za zhroucené plastové žumpy. Dle požadavků zákazníka sestavíme nádrž od maloobjemových 4maž po velkoobjemové jímky.


Odolnost proti zemnímu tlaku a podzemní vodě Hmotnost betonové žumpy neboli jímka převyšuje vztlak spodních vod tím pádem zabraňuje jejich vytlačení a následné deformací. Osazení betonové jímky. Spolehlivý a pevný spoj mezi betonovou nádrží, betonovou deskou a komínkem je zajištěn odolným flexi lepidlem, které časem nepopraská a zajistí dlouhotrvající voděodolnost žumpy. Bez nutnosti obetonování, pojezdové. Dodání na klíč: jímky Vám dovezeme a uložíme na místo naším autem s HR rukou, vyvrtáme otvory.


S výběrem typu jímky a umístěním na pozemku Vám rádi poradíme. Výkop by měl být o metru větší než rozměry betonové nádrže. Dno jámy je vhodné vysypat 10cm násypem jemného kameniva o tloušťce cca 3mm. Rozměry jímky jsou uvedeny na naší webové stránce.


Zatelefonujte náod pondělí do pátku v době 7. Kvalitní betonové jímky různého typu. Navrhneme vám nejvhodnější řešení. Jímky pro zemědělství Jímky určené k jímání fekálií v živočišné výrobě ( kejdy ) jsou sestaveny z jednotlivých jímkových stěnových panelů, které se osazují na vybetonované dno jímky.


Naše výrobky lze použít jako betonové jímky , žumpy, septiky, retenční a požární nádrže, sběrné jímky , jímky na kejdu, atd. Jednodílné jímky Nabídka jednodílných žump, septiků a jímek. Dvoudílné jímky Nabídka dvoudílných žump, septiků a jímek. Pro více informací nás kontaktujte. Betonový plot Plzeň nabízí díky masivní stavbě z kvalitního českého betonu stálého složení a ocelovým armaturám, které slouží k vyztužení betonu, betonový plot, který se pochlubí vysokou odolností vůči mechanickému poškození.


Odolává působení klimatických poměrů, obstojí v dešti, sněhu i mrazu beze změny. Komplexní dodávky betonových jímek Gama. Dovezeme Gama jímku nákladní dopravou.


Provedeme výkopové práce pro jímku a poté jí usadíme jeřábem. Tato sekce Betonserveru nabízí vyhledávání firem, které dodávajíí betonové prefabrikáty i drobné cementové zboží. V jednotlivých kategoriích této sekce najdete vše co lze na bázi cementu vyrobit - od velkých betonových konstrukčních prvků ( betonové sloupy, trámy, průvlaky, vazníky apod.) , přes betonové garáže, trouby a jímky až po drobné cementového.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.