čtvrtek 23. listopadu 2017

Čištění výměníku

Čištění výměníku

Chemické čištění – proč čistit? Vodní kámen je výborný izolant – vrstva mm snižuje účinnost výměníku až o. Tato vrstva naroste v průměrně tvrdé vodě za měsíců. Proč čištění chladících a ohřívacích systémů?


Celonerezová verze výměníku SWEP Bnepoužívá měděnou nebo niklovou pájku. Vhodný tam, kde je výměník vystaven vysokým teplotám. Otevřete kryt výměníku tepla a dejte ho na stranu. Sklopte packy držáků z obou stran směrem do středu – do vodorovné polohy. Vyjměte kondenzátor ven.


Pečlivě jej omyjte pod tekoucí vodou. Rovněž použít vstupní předfiltr a případně potrubní trasou při montáži protáhnout čistící drát. Ujistěte se, že se voda dostala ze. Ocelový kartáč slouží k čištění výměníku u kamen Aquaflam Vario.


Mechanické čistění kartáči je. KARTÁČ trubek výměníku slouží stejně jako škrabka k čištění průduchových trubek. Komincké kartáče , komínové štětky, ocelové a silonové pro čištění nerezových komínů a komínových vložek. Používá se našroubovaný na nástavec. Nejčastěji používané techniky čištění klimatizace automobilů jsou následující: 1. Nejlevnější varianta je použití pěnového čističe s hadičkou, která má však nevýhody.


Pro aplikaci přípravku je nutné vyjmout palubní filtr a pomocí trubičky nastříkat pěnu do otvoru nasávající vzduch z prostoru kde byl. Kartáče pro čištění plynových kotlů, bojlerů a průtokových ohřívačů. V této sekci naleznete široký výběr jednotlivých čistících kartáčů. Kartáče z nylonovou čistící plochou jsou určeny pro primární výměníky, hořáky, ventilátory a ostatní díly u plynových kotlů.


Čištění výměníku

Kde jsou kamna, tam je domov. Tvoříme společníky pro chvíle klidu a pohody, kteří vás zahřejí. Už 1let děláme topení dřevem a peletami pohodlnějším. Vodní kámen: čištění výměníku doporučujeme kyselinou fosforečnou nebo kyselinou šťavelovou.


Neutralizujeme 1- hydroxidem sodným (NaOH), nebo hydrogenuhličitanem sodným (NaHCO3). Námi používaná chemie je inertní vúči kovu, tj. Potřeba a četnost čištění. V současné době není plynový kotel instalovaný v soukromém domě něco neobvyklého a vzácného.


Čištění výměníku

Tato technika je známá bezproblémovou a trvanlivou službou, která láká majitele domů. Kromě toho se tato za�. Díky naší patentované technologii si již nikdy neušpiníte při čištění teplovodního výměníku ruce, několika pohyby. Vrstva nánosů nečistoty či koroze na teplosměnných plochách výměníkové stanice i úsady v soustavách. Včasné a pravidelné čištění zaručuje účinný.


Klíčová slova: čištění vnitřních povrchů, chemické čištění , čištění v. Pokud nejste v této oblasti speciálně proškoleni, doporučujeme vám zavolat na čištění výměníku tepla odborníky z týmu zákaznického servisu Bosch. Vrstva vodního kamene o tloušťce mm vysrážená na teplosměnných plochách deskového výměníku snižuje jeho účinnost o , vrstva o tloušťce mm až o. Některé typy výměníků navíc nelze demontovat a jestliže dojde k jejich úplné neprůchodnosti, následuje pouze varianta zakoupení nového výměníku. Pokud by totiž ve výměníku vlivem zanášení došlo k úplnému ucpání jednotlivých kanálků nebo dokonce celého výměníku , je takový výměník nevyčistitelný.


Čištění výměníku

Tento problém zásadně řeší speciální výměníky. Bezproblémové využití výměníků pro jakkoliv znečištěnou odpadní vodu je dáno využitím beztlakého průtoku prvou stranou výměníku. Snadné čištění výměníku umožňuje zcela nová technologie.


Výkon 0-1kW, z toho výkon výměníku 1kW, cena dop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.