pátek 24. listopadu 2017

Designové vany

Nákupní centrum Blatov. Moderní a designové koupelny Hledáte inspiraci pro Váši novou koupelnu a stále nenacházíte tu pravou? Pokud hledáte kvalitní obklady a dlažbu s vysokou životností, či designové sprchové kouty, luxusní vany a koupelnové radiátory, tak možná právě pro Vás je ideální volbou tato sekce. Vybrali jsme pro Vás několik druhů moderních obkladů a dlažeb. Designové vany AQUA NOVO.


Vítejte na stránkách oficiálního dovozce akrylátových volně stojících van značky AQUA NOVO pro Českou republiku a Slovensko. Nabízíme vany v různém designu a velikostech, tak aby vyhovovaly všem. Rohové vany do koupelny RAVAK jsou typické svým velkým vnitřním prostorem a praktickým sedátkem,. Praha, část obce Újezd nad Lesy.


Konkrétně se jedná převážně o parní boxy, designové vany , sprchové vaničky a masážní systémy. Vychutnejte si koupel v naší litinové vaně Bordeaux. Vana je vyrobena z kvalitního 1 akrylátu s velmi příjemným lesklým povrchem, který ulehčuje mytí a běžnou údržbu. Celoakrylátové vany disponují stálou barevností, vysokou pevností a také dlouhodobou životností.


Oproti akrylátovým vanám s jádrem z ABS mají tyto vany o mnoho. Luxusní design „ Nabízíme Vám k prohlédnutí a vyzkoušení vanu Twinline na naší prodejně. Přijďte zjistit více o výhodác. Volně stojící vany jsou především designové prvky Vaší koupelny a symbol luxusu, který si dnes může dopřát opravdu kdokoliv. Kontakty: RIHO CZ, a. Pro handicapované lidi, seniory a lidi se sníženou pohyblivostí se může stát pobyt v koupelně nebezpečný.


V naší nabídce najdete sedací vany pro seniory. Jedná se o tyto typy : AVO a VOVO ( 1x 7 1x 7 1x 80). Sanitární keramika a vany. Pobyt v koupelně od nás se netýká jen očisty těla. Naše vany, umyvadla, vázy či bidety jsou totiž designovým vyjádřením a prezentací individuality každého z našich klientů.


Vybírejte z asymetrických tvar�. Samostatně stojící vany od několika špičkových výrobců, mezi které patří Roltechnik a Laufen. Skvělý výběr a nízké ceny! Proto vám přinášíme kvalitní a designové vany , vaničky, sprchové kouty a zástěny, ale i toalety nebo vodovodní baterie.


Sázíme na ověřené a vysoce spolehlivé výrobce jako jsou Jika, Cersanit nebo Ravak a Dřevojas. Pokud jde o koupelnové vybavení a nábytek, je ideální sladit jej s celkovým stylem místnosti. Vestavěné, solitérní samostatně stojící vany , vany na nožičkách, masážní vany , sprchové kouty. Nechybí samozřejmě ani designové vany do koupelny, či sprchové kouty a řešení, která tvoří kompromisy pro absolutní spokojenost našich klientů.


Příslušenství k vanám. Rekonstrukce koupelny. Vany pro seniory s dvířky. Konečně není potřeba se rozhodovat mezi vanou či sprchovým koutem. Specializujeme se kvalitní výrobky od značek Ravak, Teiko a dalších.


Celý sortiment u nás pořídíte za super ceny! Akrylátové vany mají výborné tepelně izolační vlastnosti oproti vanám z jiných materiálů. Akrylát je totiž materiál, který se při napouštění vany rychle zahřívá a zároveň udržuje teplo. Mezi další jeho vlastnosti patří, že si dlouhodobě zachovává svůj tvar, povrch vany je lesklý a příjemný na dotek a také se lehce čistí.


Designové vany

Velkou předností akrylátové. Mnoho zákazníků si dnes přeje koupací vanu se zcela osobitým charakterem, kterou lze navíc harmonicky integrovat mezi ostatní koupelnové prvky. Ať už rekonstruujete koupelnu v paneláku, nebo v domě, hledáte inspiraci, nebo ten nejkrásnější kousek vybavení, na FAVI.


Jak jste doteď mohli žít bez předsíňové stěny? Seznamte se s nejpraktičtějším kusem nábytku, který můžete v chodbě nebo předsíni mít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.