středa 8. listopadu 2017

Gardena nástěnný držák hadice

Hadici lze snadno a rychle vzít z držáku. Obsahuje také praktické úchyty na zavěšení postřikovačů, sprch nebo zavlažovačů. Je po ruce vždy, když ho potřebujete. Tento malý pomocník vám zpříjemní zavlažování. Hadice je odolná vůči tlaku a udržuje si svůj tvar (až do tlaku barů, při kterém dojde k prasknutí hadice ). S touto hadicí můžete zavlažovat dlouho, protože má záruku let.


Gardena nástěnný držák hadice

Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. Malé, praktické, levné. GARDENA nabízí jak nástěnné bubny, tak i vozíky na hadici. Zahnuté připojení hadice zabraňuje zauzlování hadice a trvale zaručuje plný průtok vody. Gardena Classic nástěnný buben pro navíjení hadice je již vybaven kohoutovými přípojkami.


Pokud však potřebujete. Tento nástěnný buben na hadici vám pomůže, kdekoli ji budete potřebovat. Slouží k chráněnému uložení hadice na stěnu, ale lze ji také sejmout a přenášet po zahradě. Díky ergonomické rukojeti ji lze pohodlně přenést.


Pohodlné navíjení a odvíjení hadice pomocí zvláštní hadicové cívky. Hliníkový nástěnný držák zahradní hadice. Tři otvory na jednoduché upevnění na stěnu. Kärcher DRZIAK HADICE 2. Vozíky na hadice ) Hodnocení produktu: 100.


Kompaktní a úsporný nástěnný držák na hadici nabízí pohodlné skladování hadice na stěně. Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. Bradas Professional vozík na hadice. Při rozvinování vede hadici požadovaným směrem a pomáhá při navinování. K uložení hadice na stěně.


Stabilní kovov ý držák k upevnění na zdi. Integrované držadlo pro pohodlný transport po odpojení. Nástenný držiak Gardena je držiak určený na pripevnenie na stenu.


Poskytne vám priestor na hadice , odkiaľ ich potom môžete rýchlo a ľahko vybrať. Box na hadici navíjí hadici za vás. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°. Hadice se pohodlně vytahuje s minimálním úsilím a zastavuje se v krátkých intervalech maximálně cm.


Pevný kovový držák nabízí prostor nejen pro sekačku, ale také pro nabíjecí stanici. Hadice na tlakový vzduch Hadice na vodu Zahradní hadice Filtry filtry na vodu. Nástěnný držák je vhodný pro všechny modely sekaček SILENO city.


Navíc vozíky a držáky na hadici za trvale nejnižší ceny. Cenově dostupný nástěnný držák hadice od společnosti GARDENA slouží k uložení zahradní hadice na stěnu. Jedná se o nejjednodušší a nejlevnější možnost uložení hadice.


Skladem - ihned k odeslání. Držák hadice nástěnný s hadicí GARDENA. Autorizovaný prodejce Gardena. Videa, návody, diskuse.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.