úterý 28. listopadu 2017

Kompresory cz

Naleznete zde kompresory , bohatý výběr příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Ke kompresorům NUAIR zajišťujeme kompletní záruční i pozáruční servis a náhradní díly. Naše provozovna se nachází v. Deutschland Hrvatska Italia Mag.


Kompresory cz

Ceccato - oficiální distributor. Lamelové kompresory firem Puska, CompAir (Hydrovane). Pístové kompresory firmy Sauer (ČKD Žandov) - pouze servis a opravy.


Některé obyčejné kompresory totiž servisovat nelze a takové u nás rozhodně nenajdete. Zato nabízíme našimi zkušenostmi prověřené šroubové kompresory a pístové kompresory od značek Atmos , ABAC , Gentilin či Puma , s rozdělením na využití v průmyslu , potravinářství , řemeslnictví či domácím kutilství. Zaměřujeme se především na pozáruční servis veškeré kompresorové techniky.


Kompresory cz

Firma Vlček kompresory spol. Lukov, Zlínský Kraj, Czech Republic. JANUŠKA KOMPRESORY s. Zaujímáme významné postavení v České republice jako spolehlivý dodavatel pístových kompresorů, šroubových kompresorů,. Vzduchové kompresory. CZ najdete vzduchové kompresory pro domácí i profesionální využití.


S automatickými kompresory si můžete nastavit požadovaný cílový tlak, obvykle na digitálním displeji. Pohon s proměnnými otáčkami s technologií iPM (použití permanentních magnetů) je standardem, který radikálně sníží provozní náklady výroby stlačeného vzduchu. Vše pro stlačený vzduch. Provádíme servis pístových. Svět je nejlepší v tom, co děláme.


Jsme hrdí na svoje výsledky. Kompresory , náhradní díly, příslušenství. Neustále zlepšujeme naše výrobky s cílem zajistit jejich kvalitu a maximální funkci. V případě, že během dne nebudete používat kompresor nepřetržitě, jsou pístové kompresory tím pravým řešením.


Pokud si nejste jistí, který typ zvolit, naši pracovníci Vám rádi poskytnou pomoc s výběrem správného kompresoru. Vážení zákazníci, v těchto dnech může docházet k opožděné expedici zásilek z důvodu výrazného navýšení počtu objednávek a přetížení kapacit dopravců. W, kondenzační sušičky a filtrace. Nabízíme servis, půjcovnu a další. Pro měření spotřeby stlačeného vzduchu, navržení ideálního kompresoru a získání speciální ceny nás kontaktujte na mail: tomas.


Atlas Copco kompresory a další příslušenství ke vzduchovým kompresorům. Moderní kompresorové technologie, které významně snižují energetickou náročnost výroby stlačeného vzduchu. Pokud nenajdete co hledáte, neváhejte se nás kontaktovat. W, verze s chodem on-off nebo s plynulou regulací otáček, stavební sestavy kompresor-vzdušník-sušička do 22kW, pohon pomocí klínových řemenů či moderní převodovky, olejové i bezolejové provedení, celá řada variant – integrované sušičky, rekuperace, ventilátory. Naleznete zde jak olejové kompresory , tak bezolejové kompresory , bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. COMPASS, Einhell, Powerplus a dalších. Recenze na kompresory. Druhou samostatnou stránkou výběru jsou nabízené služby, jako je zejména délka poskytované záruky, skladová dostupnost.


Hadice určená na nafukování pneumatik s možností připojení ke kompresoru a délkou až metrů. Obcho náhradní díly tel. Praktická souprava kompresoru s olejovým mazáním a 11dílného pneumatického příslušenství, vhodná k využití v domácích dílnách, garážích atp.


Zabýváme se řešením problematiky výroby a úpravy stlačeného vzduchu. Prodejna, e-shop tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.