pondělí 6. listopadu 2017

Přívod vody k myčce

Na přívod vody se vyrábí roháček s odbočným ventilem a na odpad sifon s odbočkou na hadici. Předpokládám, že budete mít přívod vody do dřezové baterie zespodu hadičkami. Doplňuji: S rozměry si nemusíte dělat starosti. Zapojení vody k myčce. Myčka standardně využívá přívod ke studené vodě do 25°C.


Přívod vody k myčce

Pro připojení myčky je potřeba mít k dispozici samostatný vývo na který bude možné připojit přívodní hadičku. Kolik může být maximální délka přívodu a odvodu vody k myčce ? Na fotce u sifonu, je tam vývod na odpad z myčky? Půjde dát na přívod vody (ventil, nevím, jak to nazvat) nějakou rozdvojku?


Bezpečnostní poznámky k instalaci 6. Takže myčku vypněte, zavřete přívod vody a obě hadice vyčistěte. Lze použít většinu tlakových myček. Vsuvný čep s gumovým těsněním na hadici průměr. Rotační tryska pro tlakové myčky PW120C a PW 1C.


Prodlužovací hadice zvětšuje pracovní dosah bez nutnosti přesouvání myčky. Trubky přívodu vody by se asi při dobré vůli vyšroubovat podařilo, ale je otázka, jestli se Vám tam vejde odbočka. Jinak Vám hrozí, že trvale natlakovaná hadice. Pokud praskne hadice neteče voda ven, ale nějak se zastaví přívod vody. Já tam vidím klasickou hadici k pračce , kde je pouze mezikus na šroubení.


Rozumím dobře slovu prodloužení, že se pouze přišroubuje ke stávající hadici s aquastopem. Pokud má pračka nebo myčka pouze jedno připojení na vodovodní řá pak je jí nutno připojit na studenou vodu. Konkrétní postup se dočtete v návodu ke svému zařízení. Hadice k pračkám a myčkám skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


ELECTROLUX, AEG, BEKO a dalších. Připojení k přívodu vody. Tím se prodlouží provoz zařízení. Přívod vody je napojen na studenou vodu. Pokud nechcete věnovat velkou pozornost kvalitě vody , zařízení může poměrně rychle rozkládají.


Ucpaný filtr na přívod vody – zkontrolujte filtr, pravděpodobně je znečištěný. Průtoková hadice – voda nemůže projít přes přítokovou hadici, zkontrolujte zda není ucpaná nebo ohnutá. Myčku musíte připojit k přívodu vody pomocí nové hadice.


Nepoužívejte zpuchřelé, staré nebo jinak poškozené hadice. Pokud je tlak vámi používané vody menší, požádejte o radu naše servisní oddělení. Tlak vody musí být v rozmezí MPa až MPa.


Doporučujeme všude tam, kde nezastavujete přívod vody k pračce z různých důvodů. Odvod bych napojil do svodu, nikoliv do sifonu dřezu. Nyní je přívod vody k pračce napojený před baterií nad dřezem, kde jsou také. Systém ohřívání vody nefunguje. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: přívod vody do myčky nádobí.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Elektrospotřebiče Alena Králov á. Pračka Beko, voda s pěnou přetíka šuplíkem na prášek. Nebez-pečí poškození těla žíravinami.


Voda v myčce není vhodná k pití. Ale už jen té zbytečně vyteklé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.