čtvrtek 2. listopadu 2017

Sklo do sprchového koutu na míru

Sklo do sprchového koutu na míru

Například orientační cena za sprchové dveře na míru , vel. Tvrzené sklo je bezpečnostní, které se při rozbití rozpadá na malé kostičky. Sprchové kouty vyrábíme na míru z tvrzeného skla float a satinato o tloušťce – mm. Ze skla můžete mít ve Vaší domácnosti takřka cokoliv, od zástěn sprchového koutu a kuchyňských obkladů přes poličky, parapety. Sklo do sprchového koutu Vyrábíme sprchové kouty typizované i na míru podle požadavku zákazníka.


Používáme prověřené kování COLCOM a BARTOSINI. Tloušťka a druh skla dle požadavku zákazníka. Ne každá dispozice v bytovém nebo rodinném domě ať už jde o rekonstrukci nebo novostavbu, umožňuje instalaci typizovaného prvku. Plánovač sprchových koutů na míru vám pomůže s atypickou výškou či šířkou výrobku. Vše jsme maximálně zjednodušili, připravili snadné, intuitivní ovládání, pomocí kterého vytvoříte řešení sprchového koutu přesně na míru vašim požadavkům, potřebám.


Doporučujeme tedy pro budoucí ušetření práce, ihned po sprchování opláchnout vnitřek sprchového koutu nejdříve horkou a poté studenou vodou a stěrkou setřít. Stěrku je dobré umístit přímo na háček do sprchového koutu. K čištění doporučujeme ocet zředěný s vodou. Poté opláchnout čistou vodou.


Sklo do sprchového koutu na míru

Atypické sprchové dveře na míru. Luxusní celoskleněné sprchové zástěny vyrábíme tak, aby dokonale zapadly do jakéhokoli koutu vaší koupelny. Skla vedeme v přesné návaznosti na podlahu, stěny i stropy, např. Sprcha se tak stává nedílnou součástí designu interiéru, pojítkem mezi vodou a vaším prostorem. Kupte si pevné a boční stěny do sprchových koutů - náš eshop nabízí pevné a boční stěny do sprchových koutů a další koupelnové vybavení.


Kupte si náhradní díly ke sprchovým koutům - náš eshop nabízí náhradní díly ke sprchovým koutům a další koupelnové vybavení. Nadefinujte si rozměry svého atypického sprchového koutu , rádi vám ho sestavíme na míru. Možnost vyrobit tyto sprchové kouty na míru dává lamelový systém otevírání, který je umístěn v odolných plastových vodících profilech. Z důvodu údržby doporučujeme do sprchového koutu spíše hladká skla – float čirý nebo barevné planibely.


Skla typu „satináto (leptaná či pískovaná skla) bývají na údržbu náročnější. Jsou totiž narušená leptáním (satináto) nebo pískováním, a tak více zachycují nečistoty. Co ochranný prostředek na sklo , s ochranným efektem až roky, který odpuzuje vodní kámen a nečistoty.


Jste schopni mi dodat sprchový kout na míru mé koupelně? Zrcadlové sklo s parametry zrcadla, kalitelné, vhodné na skleněné dveře a sprchové kouty. Chcete mít čisté sklo od sprchového koutu ? Toto sklo se při případném rozbití rozpadá na malé kostičky a je tak minimalizováno riziko poranění. Rozbití kaleného skla ale není vůbec jednoduché, je náchylné pouze na nárazy na jeho hrany, nikoliv na plochu, při běžném používání koutů tedy k takovému poškození skla nedochází.


Sklo do sprchového koutu na míru

Prodej kování na sklo. Madla, panty, úchyty na sklo , profily pro uchycení skel na zábradlí. Zakázková výroba nerez kování na míru.


Výroba, dodávka a montáž dveří , příček z hliníkových profilů. Dodávka a montáž dřevěných oken firmy HON. Zkušenosti: Více jak let spolehlivých dodávek a úspěšných realizací!


Sklo do sprchového koutu na míru

Možné sestavy sprchového koutu : Pokud vás zaujali naše sprchové kouty neváhejte nás kontaktovat. My vám sestavíme grafický náhled sprchového kouty dle dispozice koupelny. Do každé koupelny patří i zrcadla pískovaná, s fazetou nebo led pásky. Skleněné dveře do interiéru, bezpečnostní sklo. Na míru vyrobené skleněné dveře jsou vhodné nejen do sprchového koutu , ale nacházejí široké uplatnění kdekoliv v interiéru.


Na takovém skle se také hůře zachycují nejrůznější baktérie, apod. Podle potřeby můžete volit dveře u sprchového koutu otvírací či zasouvací. Sprchový kout je dominantou celé koupelny a definuje tak její charakter. Současný trend směřuje k samonosným sprchovým koutům, které do koupelnového interiéru snadno zapadnou a nepůsobí nijak rušivě.


V této sekci máte seřazeny sprchové kouty dle jejich rozměrů, můžete si tak jednoduše vybrat ten pravý sprchový kout do vaší koupelny, tak aby tam lehce zapadl. V našem eshopu najdete všechny standardní rozměry, také rozměry atypické nebo si můžete vybrat sprchový kout na míru. V případě, že byste svůj požadovaný. Vyberte si z širokého sortimentu dveří do sprchového koutu.


Naleznete zde posuvné dveře, dveře do niky, i klasické dveře, které se otevírají ven anebo dovnitř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.